Annonce

Kasse med produkter til Aarstidernes svenske kunder.

I begyndelsen af 2018 udvidede Aarstidernes svenske datterselskab sit dækningsområde til fem nye svenske byer, og her i starten af 2019 kommer der et lignende fremstød, hvor de populære måltidskasser bliver tilgængelige for kunder i yderligere fem nye, større byer i Sverige. Foto: Aarstiderne

Aarstiderne går i offensiven i Sverige

I en tid, hvor flere og flere aktører forsøger at få en bid af det voksende marked for måltidskasser i Danmark, er Aarstidernes svenske gren i gang med at udvide forretningen på den anden side af Øresund.

I en tid, hvor flere og flere aktører forsøger at få en bid af det voksende marked for måltidskasser i Danmark, er Aarstidernes svenske gren i gang med at udvide forretningen på den anden side af Øresund.

Det sker ganske enkelt ved at udvide det område, hvor borgerne har mulighed for at udnytte selskabets mange ’kasse-tilbud’.

Den danske pionérvirksomhed inden for måltidskasser er efter årsskiftet begyndt at markedsføre måltidskasser i fem nye byer. Det skriver Aarstiderne i en håndfuld pressemeddelser, som er målrettet pressen i Jönköping, Kalmar, Karlskrona, Kristianstad og Karlshamn, som er de nye destinationer på Aarstidernes rutekort.

Vi vil være førstevalget

Årsagen til fremstødet er forbrugernes øgede interesse for sunde og vegetariske produkter. Sidste år dokumenterede det svenske Vegetarbarometer, at andelen af svenskere, som spiser vegetarisk mindst to gange om ugen, er øget fra 19 til 24 procent siden 2016.

"Vi ønsker at være førstevalget for alle, der ønsker en måltidskasse og samtidig bekymrer sig om sundhed og klima," siger Rachel Seow Sosa, marketingchef for Aarstiderne i en pressemeddelelse.

Flere artikler fra samme sektion

Prisen på frugt og grønt får endnu et hak ned

Nyt pristjek maler et billede af et økologimarked, der er præget af benhård konkurrence. Næsten alle supermarkeder har det seneste år skåret en kr. af priserne.

20-03-2019 4 minutter Detailhandel

Sygefravær og risiko for underernæring faldt efter øko-omlægning

"Før en omlægning har et køkken måske slet ikke en kniv. De har sakse til at klippe poser op. Personalet skal lære at gøre det hele igen."

16-03-2019 6 minutter Det Økologiske SpisemærkeFoodservice

Elever er vilde med skolehaverne

60 skolehaver har sat økologisk grøntsagsdyrkning på skoleskemaet i Furesø Kommune. Det giver dem et helt nyt syn på fødevaresystemet, siger en koordinator.

15-03-2019 4 minutter UddannelseBæredygtighed