Annonce

Annonce

Dreng i Too good to go butik

Forbrugere i 17 lande er med til at nedbringe madspildet, når de bruger Too Good To Go-app'en til at købe fødevarer, som ellers risikerer at ende som affald. Foto: To Good To Go

Dansk madspildsapp ligger højt på den globale hitliste

Med 21 mio. downloads i 2021 er den danske madspildsapp Too Good To Go på top- 10 over verdens mest downloadede apps i kategorien “mad og drikke”.

Det er ikke kun danskerne, som interesserer sig for at nedbringe madspildet. På Apptopias liste over verdens mest downloadede mad og drikke-apps indtager den danske madspildsapp Too Good To Go 10. pladsen med 21 mio. downloads i 2021.

Det viser en ny opgørelse lavet af analysevirksomheden Apptopia, der udarbejder lister over de mest downloadede apps fra App Store og Google Play på tværs af flere kategorier.

Too Good To Go, appen forbinder forbrugere med restauranter, butikker og producenter, der har mad i overskud, og den store popularitet, som Too Good To Go oplever, skyldes ikke mindst massiv fremgang i en række amerikanske byer som New York, Washington D.C., Los Angeles, San Francisco, Philadelphia, Chicago og Boston, oplyser Too Good To Go.

listen er Too Good To Go kommet i godt selskab med fødevaregiganter som McDonald’s, der har indtaget førstepladsen, og Starbucks, der er på fjerdepladsen.

Too Good To Go blev lanceret i januar 2016. App’en er nu aktiv i 17 lande, hvor den har over 49 mio. brugere.

Flere artikler fra samme sektion

Støttepartier vil have stoppet, at statslige midler går til at fremme kødforbruget

Der skal ikke længere bruges offentlige midler på at markedsføre animalske fødevarer gennem landbrugets fonde, hvis det står til regeringens støttepartier.

19-01-2022 2 minutter Politik,   Forbrug

Forskere går i rette med benægtere: Biodiversiteten ér i krise

Et nyt studie har beregnet, at den 6. masseudryddelse sandsynligvis er påbegyndt og er forårsaget af mennesket. Forskerne påviser også, hvordan skeptikere i årevis har forsøgt at skabe tvivl om, hvorvidt der overhovedet ér en biodiversitetskrise.

19-01-2022 5 minutter Biodiversitet,   Forskning

Rasmus Prehn afviser obligatorisk klimamærke

Regeringen undersøger mulighederne for et frivilligt klimamærke på fødevarer, men udelukker, at det kan blive obligatorisk.

19-01-2022 2 minutter Forbrug,   Politik,   Klima