Annonce
Annonce
Det er nu tre år siden, at Petra Kaukua t.v. og Carolin Shiemer t.h. stiftede Eat Grim, men efter en stor vækst under cornanedlukningen er selskabet i dag hårdt presset på grund af svigtende kundetilgang Foto: EAT Grim
Dansk frugt- og grøntkassevirksomhed kæmper for livet
Konceptet kom godt fra land, men efter en voldsom vækst under conanedlukningen kæmper startup-virksomheden Eat Grim nu for sit liv.
Kampen mod madspild har mange fronter, og i 2018 etablerede Carolin Shiemer og Petra Kaukua en af dem via selskabet Eat Grim, som solgte 2. sorteringsfrugt og grønt og overskudsproduktioner fra økologer, og at dømme efter salget, havde de fundet en interessant niche, som både gav mening for landmanden og forbrugerne.
Bag firmaet står 33-årige, tyskfødte Carolin Scheimer og 32-årige Petra Kaukua fra Finland, som mødtes, da de tog deres master på CBS i København.
"Vi har gjort det til vores mission at få skabt en ny standard for, hvad der er spiseligt, ved at få grimme og uønskede afgrøder tilbage i fødekæden og samtidig betale landmændene en fair pris," sagde de to iværksættere ved etableringen.
Konceptet kom godt fra land, men efter en voldsom vækst under conanedlukningen kæmper startup-virksomheden Eat Grim nu for sit liv, skriver FødevareWatch
"Vi har også investeret meget i mennesker dette år, hvilket betyder, at 39 stillinger hænger i en tynd tråd, hvis ikke vi kan få vendt situationen på hovedet. Vi opfordrer derfor stærkt vores fællesskab og offentligheden til at tage handling nu," siger Eat Grim-medstifter og direktør, Petra Kaukua, til mediet.
Flere artikler fra samme sektion
Du kan stadig nå at deltage i konkurrencen om Kantineprisen 2024
Kun kantinekøkkener med en økologiprocent på mindst 60 pct. kan deltage i dysten om Kantineprisen 2024, som finder en vinder på havnen i Gudhjem.
Madland Festival kalder til samling, samtaler, hyldest og fejring
Det madpolitiske samlingspunkt og fællesskab Madland inviterer for femte år i træk til Madland Festival under sloganet: ”Gentænk madsystemet”.
Økologisk Landsforening kæmper for, at æg ikke længere skal stå på køl - Danske Æg kæmper imod
Økologisk Landsforening ønsker et opgør med kravet om, at æg skal på køl, men hos Danske Æg vil man fastholde det.