Annonce

Annonce

Annonce

Kåringen som en af verdens bedste burgerbarer har de seneste år lokket mange burgerlystne kunder til Gasoline Grill, og indehaveren ser frem til at åbne sin syvende og hidtil største restaurant i Tivoli. Foto: Gasoline Grill

Gasoline Grill gør klar til at indtage Tivoli

Når Tivoli i København til påske slår dørene op til en ny sæson, kan den gamle have byde på en ny attraktion i form af den økologiske burgerbar Gasoline Grill, som åbner kædens hidtil største restaurant.

Det er fem år siden at Klaus Wittrup slog dørene op for sin første amerikansk inspirerede ’burger joint’ på en nedlagt benzinstation på Landgreven i København. Han havde en klar mission. I Gasoline Grill ville han præsentere kunderne for en enkel og autentisk burger på basis af kompromisløs kvalitet og med økologi og bæredygtighed som grundpiller bag konceptet.

Burgerne blev hurtigt populære blandt de lokale beboere, og ved middagstid var der ofte kø foran tankstationen, men det var først, da det amerikanske medie Bloomberg i 2017 kårede den københavnske burgerbar som en af verdens bedste, at Gasoline Grill for alvor blev kendt i den brede danske befolkning. Siden da har burgerlystne københavnere og såkaldte gastro-turister taget burgerbaren til sig, og det smitter i høj grad af på bundlinjen.

Indtjeningen har gjort det muligt for Klaus Wittrup at åbne yderligere fem burger-restauranter i København, og til påske slår han dørene op til sin syvende og hidtil største restaurant. Den ligger i Tivoli, og det betegner han selv som lidt af en drømmeplacering.

”Jeg glæder mig utrolig meget over, at vi skal åbne i Tivoli. Jeg leder altid efter unikke locations, når vi skal åbne nye steder. Tivoli er virkelig unikt, og har derfor stået på ønskelisten længe. Tivoli er for mange danskere forbundet med så mange følelser og minder, og for mange turister er Tivoli indbegrebet af dansk eventyr. Jeg er rigtigt glad for, at Gasoline Grill bliver en del af dette magiske univers med vores til dato største restaurant. Ligesom Tivoli, er det vores mål at skabe minder, at henrykke og begejstre vores gæster – og samtidig er det altid vores ønske at bidrage positivt til det område, vi placerer os i. Det vil vi også gøre i Tivoli,” siger Klaus Wittrup i en pressemeddelelse.

General Manager for Tivolis restauranter Jakob Volquards Harreby glæder sig over aftalen med den økologiske iværksættersucces.

”Gasoline Grill bruger kun de bedste økologiske råvarer og er derfor et perfekt match til Tivolis egen strategi på fødevareområdet og præcis det, som mange af Tivolis gæster efterspørger," siger han.

Flere artikler fra samme sektion

Grøntsager dyrket med plantebaseret gødning – det virker!

KRONIK: Resultater fra de tre første år i DoubleCropsædskiftet viser, at vi kan producere grøntsager gødsket alene med plantebaserede gødninger uden at gå på kompromis med jordens frugtbarhed – bæredygtig intensivering i praksis.

04-03-2021 4 minutter Kronik,   Forskning,   frugt-baer-groent,   Grøntsagsproduktion

Nøglen til succes: Start med de nemme og hurtige afgrøder

Jes Hjort-Malmberg var nødt til lynhurtig at spore sig ind på, hvilke afgrøder han skulle dyrke, da han droppede jobbet som assurandør for at forfølge drømmen om at leve af et økologisk gartneri på kun 800 kvm

03-03-2021 9 minutter Serie: Økotopen

Samdyrkning af spidskål og hestebønner – et godt match

Et forsøg med samdyrkning i rækker af spidskål og hestebønner har vist gode takter, når det gælder næringsstofudnyttelse og samlet udbytte. Friske hestebønner dyrket som grønsag har potentiale til at blive et højværdi-produkt. Hestebønne kan samtidig være gavnlig på flere måder i økologiske systemer. Det kræver dog, at udfordringer eksempelvis omkring høst løses

03-03-2021 3 minutter frugt-baer-groent,   Grøntsagsproduktion,   Forskning