Annonce

Annonce

Øl fra Gram Slot

Samarbejdet mellem Rema 1000 og Gram Slot har gennem årene kastet en bred vifte af økologiske produkter af sig, og nu kan de alle sammen skylles ned med dåseøllene Gram Slot Pilsner og Gram Slot Classic, som bliver brygget af bryggeriet Fuglsang af maltbyg fra Gram Slot. Foto: Rema 1000

Gram Slot leverer råvarerne til Rema 1000's nye øko-øl

Det startede med kartofler, mælk og mel, men nu kan kunderne i discountkæden Rema 1000 også købe økologiske dåseøl med Gram Slot-navnet på maven.

Antallet af økologiske øl er flerdoblet gennem de seneste få år og nu har danskerne fået yderligere to sønderjyske øko-øl at slukke tørsten med.

"Vi har længe haft et godt og tæt samarbejde med Fuglsang og fandt dem oplagt til at indgå i et samarbejde omkring udvikling af en sønderjysk økologisk øl med malt fra Gram Slots marker," siger indkøbs- og marketingdirektør Anders Jensen, REMA 1000 i en pressemeddelelse om dåseøllene, som indeholder 50 cl.

Den norsk-ejede discountkæde er medejer af Gram Slot, og Anders Jensen har således stor indflydelse på, hvilke nye produkter, der bliver produceret på basis af råvarer fra godset. Gram blev i 2017 overtaget af Svend og Sanne Brodersen. De solgte siden halvdelen af godset til Rema 1000, som er eneforhandler af godsets mange økologiske produkter.

"Vores butikker har i snart 10 år forhandlet økologiske produkter fra Gram Slot, som Rema 1000 er medejer af. Også Fuglsang er en gammel kending hos os – vi har i efterhånden mange år haft et udvalg af bryggeriets øl og læskedrikke i sortimentet. Lige som Gram Slot står Fuglsang for høj kvalitet, både hvad deres malt og deres drikkevarer angår, så det kunne ikke passe bedre," siger Anders Jensen.

Praktisk og miljøvenligt

Svend Brodersen glæder sig over at han nu også kan skrive maltleverandør på visitkortet:

"Gennem Rema 1000 kan et bredt udvalg af vores økologiske produkter fås over hele landet, og det glæder mig, at sortimentet nu suppleres med øl. Især, fordi vores råvarer er blevet forarbejdet på Fuglsangs malteri og bryggeri, der kun ligger en halv times kørsel fra os. Det er både praktisk og miljøvenligt, og så ved man at kvaliteten er i orden," siger Svend Brodersen.

Flere artikler fra samme sektion

Økologisk Landsforening kæmper for, at æg ikke længere skal stå på køl - Danske Æg kæmper imod

Økologisk Landsforening ønsker et opgør med kravet om, at æg skal på køl, men hos Danske Æg vil man fastholde det.

15-04-2024 8 minutter Æg og fjerkræ,   Forbrug,   Detailhandel

Sømosegaard blev tørlagt på Økodag, men endte ifølge værtsparret med en ren 10'er

Selv om værtsparret på Sømosegaard efter et historisk vådt forår fik opfyldt ønsket om en Økodag uden regn, blev det paradoksalt nok vandmangel, som blev den største udfordring i timerne inden godt 2.000 gæster strømmede til det midtjyske landbrug.

15-04-2024 6 minutter Økodag

Danish Crown indrømmer fejl og undgår tur til Højesteret

Danish Crown erkender nu at have brudt markedsføringsloven med sin kampagne om klimakontrollerede grise. Klimabevægelsen og Dansk Vegetarisk Forening havde anket sagen, efter at Danish Crown oprindeligt var blevet frikendt i flere anklagepunkter.

13-04-2024 5 minutter Grise,   Klima,   Forbrug