Annonce

Annonce

oksebøf

Ifølge de nye ejere skal Grisogko, Future Food Invest og Hanegal fremover fungere som en trestrenget forretning med hver deres selvstændige liv. Foto: Colourbox

Hanegal-familien får en ny kødglad kusine

Online-slagteren Grisogko skal i fremtiden fungere som underleverandør for Hanegal og Future Food Invest.

I sidste uge opkøbte Hanegal den økologiske producent af færdigretter Fairdig, og nu oplyser ejerne af Future Food Invest ApS, Søren Kenneth Hansen og Michael Vadgaard Jørgensen til FødevareWatch, at de overtager online-slagteren Grisogko.

Future Food Invest overtog sidste år 60 pct. af aktierne i Hanegal, og ifølge de nye ejere skal Grisogko, Future Food Invest og Hanegal fremover fungere som en trestrenget forretning, der kan supplere hinanden med bl.a. sortimentsudvikling og opnå stordriftsfordele ved eksempelvis fælles emballageindkøb.

“Det er vigtigt at understrege, at virksomhederne kommer til at leve deres eget selvstændige liv, men kan fungere som underleverandør for hinanden. Vi gør det for at få en bred markedsposition,” siger Søren Kenneth Hansen, til FødevareWatch, hvor han betegner de tre virksomheder som “kusiner og fætre” i en familie, som også omfatter Top Food.

Hovedparten af sortimentet hos Grisogko er konventionelt, men selskabet sælger både økologisk kød og ost, men Søren Kenneth Hansen oplyser til Økologisk Nu, at det seneste opkøb ikke ændrer ved, at Hanegal fortsat udelukkende skal producere økologiske fødevarer.

Flere artikler fra samme sektion

EAT Grim sælger grimme grøntsager

To iværksættere har fået så megen succes med at begrænse madspild ved at sælge økologiske frugt- og grøntkasse, der udelukkende er fyldt med tilsyneladende uperfekte varer, at de snart retter blikket mod udlandet.

23-09-2020 6 minutter Madspild,   Virksomheder

Comeback til sønderjysk saftproducent

Søgaard Saft trykkede på pauseknappen i foråret, men nu er de ansatte genansat og produktionen af økologiske drikkevarer genoptaget.

22-09-2020 2 minutter Virksomheder,   Foodservice

Friland barberer toppen af øko-tillægget

Trods nyt fald i tillægget på økologisk svinekød oplever Friland stadig, at der er en god balance på markedet.

18-09-2020 2 minutter Svineproduktion