Annonce

Annonce

Brødrene Rasmus og Anders Eibye foran ismaskine

Brødrene Rasmus og Anders Eibye vendte et minus på 1,8 mio. kr. til et plus på godt en halv mio. kr. Foto: Hansens Flødeis

Hansens Flødeis vendte minus til plus

2018 blev et rigtigt is-år, og den historisk varme sommer satte positive spor i regnskabet hos Hansens Flødeis, som baserer sin isproduktion på økologisk mælk fra Stensbølgaard og storkollektivet Svanholm.

I 2011 gennemførte Hansens Flødeis et glidende generationsskifte fra 3. til 4. generation i Hansens-familien. Brødrene Rasmus og Anders Eibye udgør nu den daglige ledelse og står i spidsen for en alsidig produktion af højkvalitets is i bægre og kantiner, ispinde, vafler og isdesserter.

I 2017 løb det sjællandske mejeri ind i et minus på 1,8 mio. kr. efter et år med dårligt vejr og høje råvarepriser, men et kig i det seneste årsregnskab viser, at brødrene havde forvandlet minus til et plus på 514.805 kr.

Flere artikler fra samme sektion

Salling Group lancerer økologiske 'to-go'-salater

Producenten Bon Appetit Group ser et stort potentiale for at udvikle flere økologiske convenience-produkter, og den familieejede virksomhed planlægger at omlægge hele produktionen til økologi i løbet af fem år.

21-06-2019 4 minutter ConvenienceDetailhandel

Man får mest økologi for pengene hos Lidl

Discountkæden Lidl er både billigst på hylderne med økologiske kolonialvarer og i grøntafdelingen. Det fremgår af to pristjek, som Forbrugerrådet Tænk har lavet i første halvdel af 2019.

20-06-2019 2 minutter Detailhandel

De økologiske varer falder i pris

Økologi er generelt faldet i pris over de seneste år. Det viser de pristjek, som Forbrugerrådet Tænk har lavet af henholdsvis økologiske kolonialvarer og økologisk frugt og grønt hvert år siden 2015.

19-06-2019 3 minutter Detailhandel