Annonce

Annonce

Annonce

Brødrene Rasmus og Anders Eibye foran ismaskine

Brødrene Rasmus og Anders Eibye vendte et minus på 1,8 mio. kr. til et plus på godt en halv mio. kr. Foto: Hansens Flødeis

Hansens Flødeis vendte minus til plus

2018 blev et rigtigt is-år, og den historisk varme sommer satte positive spor i regnskabet hos Hansens Flødeis, som baserer sin isproduktion på økologisk mælk fra Stensbølgaard og storkollektivet Svanholm.

I 2011 gennemførte Hansens Flødeis et glidende generationsskifte fra 3. til 4. generation i Hansens-familien. Brødrene Rasmus og Anders Eibye udgør nu den daglige ledelse og står i spidsen for en alsidig produktion af højkvalitets is i bægre og kantiner, ispinde, vafler og isdesserter.

I 2017 løb det sjællandske mejeri ind i et minus på 1,8 mio. kr. efter et år med dårligt vejr og høje råvarepriser, men et kig i det seneste årsregnskab viser, at brødrene havde forvandlet minus til et plus på 514.805 kr.

Flere artikler fra samme sektion

Restaurationsbranchen i opråb til politikere: Grøn omstilling kræver økologi og klimakrav

Der er behov for efteruddannelse, mere økologi og klimakrav for at gøre professionelle køkkener bæredygtige, lyder det fra flere organisationer. Ikke alle politikere bakker op om ønsket.

27-05-2020 5 minutter Foodservice,   Klima,   Politik,   Bæredygtighed

Skandinaviens største økologimesse er udskudt til 2021

Arrangørerne bag Nordic Organic Food Fair har valgt at aflyse årets messe i Malmø på grund af den igangværende corona-pandemi.

27-05-2020 3 minutter Messer,   Eksport

Stor lokal opbakning til Amagers første mobile hønsehus

Crowdfunding sikrede Amager-økologer 90.000 kr. til mobil hønsehus samt et usædvanligt godt tilbud fra en stor foodservicegrossist.

27-05-2020 4 minutter Æg og fjerkræ