Annonce

Annonce

Brødrene Rasmus og Anders Eibye foran ismaskine

Brødrene Rasmus og Anders Eibye vendte et minus på 1,8 mio. kr. til et plus på godt en halv mio. kr. Foto: Hansens Flødeis

Hansens Flødeis vendte minus til plus

2018 blev et rigtigt is-år, og den historisk varme sommer satte positive spor i regnskabet hos Hansens Flødeis, som baserer sin isproduktion på økologisk mælk fra Stensbølgaard og storkollektivet Svanholm.

I 2011 gennemførte Hansens Flødeis et glidende generationsskifte fra 3. til 4. generation i Hansens-familien. Brødrene Rasmus og Anders Eibye udgør nu den daglige ledelse og står i spidsen for en alsidig produktion af højkvalitets is i bægre og kantiner, ispinde, vafler og isdesserter.

I 2017 løb det sjællandske mejeri ind i et minus på 1,8 mio. kr. efter et år med dårligt vejr og høje råvarepriser, men et kig i det seneste årsregnskab viser, at brødrene havde forvandlet minus til et plus på 514.805 kr.

Flere artikler fra samme sektion

ØL går på jagt efter de nye trends i New York

Økologisk Landsforening arrangerer inspirationstur til New York, hvor de nyeste trends slår igennem lidt før alle andre steder.

23-08-2019 4 minutter EventsUdland

Øko-mejerier går plantevejen

Både Thise og Naturmælk vil følge i Arlas fodspor og producerede plantebaserede produkter.

23-08-2019 4 minutter MejeriProduktudvikling

Coop Crowdfunding åbner onlinebutik

Coop Crowdfunding har åbnet egen onlinebutik, som sælger varer, kunderne selv har investereret i, og mange af dem er økologiske.

22-08-2019 2 minutter Onlinesalg