Annonce
Annonce
Bornholms Mosteri er kendt for et bredt sortiment af økologiske drikkevarer, og med fem mio. kr. i egenkapital, ser produktionen ud til at være reddet. Foto: Bornholms Mosteri
Ny kapital sikrer driften af økologisk mosteri
Bornholms Mosteri blev hårdt ramt af coronakrisen, men tre nye medejere har genskabt egenkapitalen, som nu er på cirka fem mio. kr.
Ifølge Bornholms Tidende forsvandt 80-90 procent af omsætningen hos Bornholms Mosteri i begyndelsen af marts i forbindelse med coronanedlukningen, hvilket fik virksomhedens fremtid til at se usikker ud.
Men nu kan både kunderne og de ansatte på mosteriet ånde lettet op, da August Lund, Filip Lau og Lars Nørby Johansen ifølge avisen har købt sig ind i mosteriet, der ligger på havnen i Rønne. De tre investorer er alle velkendte navne i den bornholmske fødevarebranche, blandt andet i forbindelse med Michelin-restauranten Kadeau.
Den Sociale Kapitalfond er fortsat hovedaktionær med knap 20 procent af aktierne i virksomheden, hvis medarbejdere i vid udstrækning har fysiske eller psykiske skavanker, som gør, at de ikke kan varetage et ordinært arbejde.
Flere artikler fra samme sektion
Du kan stadig nå at deltage i konkurrencen om Kantineprisen 2024
Kun kantinekøkkener med en økologiprocent på mindst 60 pct. kan deltage i dysten om Kantineprisen 2024, som finder en vinder på havnen i Gudhjem.
Madland Festival kalder til samling, samtaler, hyldest og fejring
Det madpolitiske samlingspunkt og fællesskab Madland inviterer for femte år i træk til Madland Festival under sloganet: ”Gentænk madsystemet”.
Økologisk Landsforening kæmper for, at æg ikke længere skal stå på køl - Danske Æg kæmper imod
Økologisk Landsforening ønsker et opgør med kravet om, at æg skal på køl, men hos Danske Æg vil man fastholde det.