Annonce

NATEXPO-21-PARIS--1600x300--CTA-GB.jpg

Annonce

Daka-fra-august-compressed.jpg

Annonce

GreenF-maj.png

Solveig Felbo, som er stifter og CEO i Råhandel, ser frem til samarbejdet med Jan Andersen, som skal løfte selskabets løsninger til især foodservice- og hospitalitykæderne til næste niveau.

Råhandel henter profil fra Dagrofa Foodservice

Den danske startup Råhandel ansætter Jan Andersen som ny salgsdirektør.

Den danske startup Råhandel ansætter Jan Andersen som ny salgsdirektør. Han kommer med 25 års erfaring fra foodservice-sektoren, hvor han senest var ansat som kundedirektør hos Dagrofa Foodservice.

Råhandel har netop etableret sig med eget lager i Jylland, og det er på flere fronter gået rigtig stærkt, siden firmaet i efteråret 2020 lukkede en investeringsrunde på over 10 mil. kr., hvor bl.a. madiværksætteren Johan Bülow kom ind i ejerkredsen.

Den 16. juni bliver Jan Andersen en del af holdet. Han er uddannet kok, og har de seneste ni år arbejdet som direktør for nationale kunder hos Dagrofa Foodservice. For Jan Andersen bliver den kommende opgave at åbne dørene hos endnu flere større indkøbere og kæder i hele landet, oplyser Råhandel i en pressemeddelelse.

”Det har været et stort personligt ønske at skifte spor og bevæge mig fra den traditionelle grossistverden over i startup-miljøet, hvor jeg særligt glæder mig til at arbejde med en mere holistisk værdikæde,” siger Jan Andersen, som længe har holdt øje med Råhandel.

"Markedet har savnet nogen, der vender værdikæden på hovedet. De seneste par år har der været en tendens til, at flere og flere leverandører efterspørger en ny type produkter, der er mere lokalt forankret, og hvor det ikke bare handler om mængde og kvantitet. Jeg tror derfor kun, at Råhandel har skrabet overfladen af potentialet, og jeg glæder mig til at løfte salgstallene og bringe Råhandel videre på rejsen,” siger han.

Om Råhandel

  • Råhandel er en online markedsplads med samlet bestilling, levering og betaling af fødevarer fra små og mellemstore fødevareproducenter til erhvervskunder og -kæder inden for detail- og restaurationsbranchen.

  • Virksomheden startede i 2017 i en fødevaregodkendt garage i Roskilde. Der er nu over 700 varer til salg på platformen fordelt på mere end 150 producenter fra hele Danmark.

Flere artikler fra samme sektion

Nye fund overrasker forsker: Kød og mælk belaster klimaet mere end hidtil antaget

Kød- og mejeriproduktionen står for næsten 60 pct. af fødevaresektorens samlede udledning - dobbelt så meget som udledningen forbundet med produktionen af planter til human konsum.

17-09-2021 4 minutter Forskning,   Klima

Royal øko-whisky fra Thy udsolgt på 18 minutter

I anledningen af Dronningens besøg lavede Thy Whisky en særlig royal aftapning med efternavnet ”Rex”, og det har de næppe fortrudt.

17-09-2021 1 minutter Afsætning

Plastic Change inviterer til global event mod plastikaffald

Sidste år deltog 166 lande og mere end 11 millioner mennesker i World Cleanup Day. I morgen kan du igen være med til at indsamle plastikaffald i naturen.

17-09-2021 4 minutter Emballage