Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

Solveig Felbo, som er stifter og CEO i Råhandel, ser frem til samarbejdet med Jan Andersen, som skal løfte selskabets løsninger til især foodservice- og hospitalitykæderne til næste niveau.

Råhandel henter profil fra Dagrofa Foodservice

Den danske startup Råhandel ansætter Jan Andersen som ny salgsdirektør.

Den danske startup Råhandel ansætter Jan Andersen som ny salgsdirektør. Han kommer med 25 års erfaring fra foodservice-sektoren, hvor han senest var ansat som kundedirektør hos Dagrofa Foodservice.

Råhandel har netop etableret sig med eget lager i Jylland, og det er på flere fronter gået rigtig stærkt, siden firmaet i efteråret 2020 lukkede en investeringsrunde på over 10 mil. kr., hvor bl.a. madiværksætteren Johan Bülow kom ind i ejerkredsen.

Den 16. juni bliver Jan Andersen en del af holdet. Han er uddannet kok, og har de seneste ni år arbejdet som direktør for nationale kunder hos Dagrofa Foodservice. For Jan Andersen bliver den kommende opgave at åbne dørene hos endnu flere større indkøbere og kæder i hele landet, oplyser Råhandel i en pressemeddelelse.

”Det har været et stort personligt ønske at skifte spor og bevæge mig fra den traditionelle grossistverden over i startup-miljøet, hvor jeg særligt glæder mig til at arbejde med en mere holistisk værdikæde,” siger Jan Andersen, som længe har holdt øje med Råhandel.

"Markedet har savnet nogen, der vender værdikæden på hovedet. De seneste par år har der været en tendens til, at flere og flere leverandører efterspørger en ny type produkter, der er mere lokalt forankret, og hvor det ikke bare handler om mængde og kvantitet. Jeg tror derfor kun, at Råhandel har skrabet overfladen af potentialet, og jeg glæder mig til at løfte salgstallene og bringe Råhandel videre på rejsen,” siger han.

Om Råhandel

  • Råhandel er en online markedsplads med samlet bestilling, levering og betaling af fødevarer fra små og mellemstore fødevareproducenter til erhvervskunder og -kæder inden for detail- og restaurationsbranchen.

  • Virksomheden startede i 2017 i en fødevaregodkendt garage i Roskilde. Der er nu over 700 varer til salg på platformen fordelt på mere end 150 producenter fra hele Danmark.

Flere artikler fra samme sektion

Økolog er ny rådgiver for Greenpeace og vil kæmpe for færre husdyr

At få ændret landbrugspolitikken er som kampen mellem David og Goliat, mener Helene Hansen, der er ny landbrugspolitisk rådgiver i Greenpeace. Selv er hun uddannet økolog og ønsker et mere plantebaseret, økologisk landbrug.

15-06-2021 4 minutter Politik

Dyrenes Beskyttelse: Vilde fisk fortjener at blive aflivet på en ordentlig måde

Et hold af danske og svenske forskere skal nu forsøge at finde ud af, hvor meget vilde fisk lider, når de bliver fanget og hevet ombord på nutidens store trawlere.

15-06-2021 3 minutter Akvakultur

Et nyt biodiversitetsråd skal rådgive regeringen

Folketinget har besluttet at nedsætte et uafhængigt organ af eksperter, der fremover skal rådgive om indsatser på naturområdet.

14-06-2021 2 minutter Biodiversitet,   Politik