Annonce

Annonce

Varerne pakkes i poser af genbrugspapir.

Too Good To Go driver i dag forretninger i 15 lande, men omsætningen er faldet markant under corona-pandemien. Foto: Too Good To Go

Udenlandsk venturefond skyder stort beløb i dansk madspilds-app

Med en investering på 188 mio. kr. er den danske madspildsvirksomhed Too Good To Go formentlig kommet et stort skridt nærmere mod at nå sine høje ambitioner om at bekæmpe madspild og blive en ledende spiller på det globale marked for overskudsmad.

Ifølge mediet Techcrunch er venturefonden Blisce klar til at skyde i alt ca. 188 mio. kr., ind i den danske vækstvirksomhed, Too Good To Go, der har danske Mette Lykke som adm. direktør og den danske it-milliardær Preben Damgaard som en af flere investorer.

Too Good To Go oplyser til mediet, at selskabet har oplevet en omsætningsnedgang under corona-pandemien på hele 62 pct. Det er ikke mindst en konsekvens af, at foodservice-sektoren i mange lande har været hårdt ramt af coronanedlukninger, og det kan mærkes, når man lever af at sælge overskudsmad, men ambitionerne er stadig store.

Too Good To Go fik sidste år premiere i USA, og virksomheden er foreløbig udbredt i 14 europæiske lande. Den udenlandske offensiv har dog kostet mange penge, og ifølge Dansk Handelsblad har selskabet siden 2017 haft et samlet driftsunderskud på 103 mio. kr.

Flere artikler fra samme sektion

Arla hæver sine klimaambitioner

Arla fordobler klimamålsætningen på to af tre områder for at leve op til de videnskabelige anbefalinger, der viser, hvordan man kan opfylde Paris-aftalen.

18-01-2022 4 minutter Klima,   Mejeri

Fremtidsforsker aner forbrugsfestens endeligt: »Behøver man virkelig at kunne vælge mellem 25 forskellige slags flåede tomater?«

En fremtidsforsker ser klare tegn på, at forbrugsfesten er ved at være ovre for en stor del af befolkningen; mange vil leve mere bæredygtigt. En professor savner dog konkrete beviser på, at det går den vej - men hun håber det.

18-01-2022 14 minutter Bæredygtighed,   Forbrug

Verdens største økologimesse udskydes et halvt år

I samråd med udstillerne har arrangører af BioFach i Nürnberg besluttet at flytte BioFach fra 15.-18. februar til 26.-29. juli, hvor alt tyder på, at der er mere styr på coronasituationen.

17-01-2022 5 minutter Eksport