Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

Too Good To Go driver i dag forretninger i 15 lande, men omsætningen er faldet markant under corona-pandemien. Foto: Too Good To Go

Udenlandsk venturefond skyder stort beløb i dansk madspilds-app

Med en investering på 188 mio. kr. er den danske madspildsvirksomhed Too Good To Go formentlig kommet et stort skridt nærmere mod at nå sine høje ambitioner om at bekæmpe madspild og blive en ledende spiller på det globale marked for overskudsmad.

Ifølge mediet Techcrunch er venturefonden Blisce klar til at skyde i alt ca. 188 mio. kr., ind i den danske vækstvirksomhed, Too Good To Go, der har danske Mette Lykke som adm. direktør og den danske it-milliardær Preben Damgaard som en af flere investorer.

Too Good To Go oplyser til mediet, at selskabet har oplevet en omsætningsnedgang under corona-pandemien på hele 62 pct. Det er ikke mindst en konsekvens af, at foodservice-sektoren i mange lande har været hårdt ramt af coronanedlukninger, og det kan mærkes, når man lever af at sælge overskudsmad, men ambitionerne er stadig store.

Too Good To Go fik sidste år premiere i USA, og virksomheden er foreløbig udbredt i 14 europæiske lande. Den udenlandske offensiv har dog kostet mange penge, og ifølge Dansk Handelsblad har selskabet siden 2017 haft et samlet driftsunderskud på 103 mio. kr.

Flere artikler fra samme sektion

Økolog er ny rådgiver for Greenpeace og vil kæmpe for færre husdyr

At få ændret landbrugspolitikken er som kampen mellem David og Goliat, mener Helene Hansen, der er ny landbrugspolitisk rådgiver i Greenpeace. Selv er hun uddannet økolog og ønsker et mere plantebaseret, økologisk landbrug.

15-06-2021 4 minutter Politik

Dyrenes Beskyttelse: Vilde fisk fortjener at blive aflivet på en ordentlig måde

Et hold af danske og svenske forskere skal nu forsøge at finde ud af, hvor meget vilde fisk lider, når de bliver fanget og hevet ombord på nutidens store trawlere.

15-06-2021 3 minutter Akvakultur

Et nyt biodiversitetsråd skal rådgive regeringen

Folketinget har besluttet at nedsætte et uafhængigt organ af eksperter, der fremover skal rådgive om indsatser på naturområdet.

14-06-2021 2 minutter Biodiversitet,   Politik