Annonce

En pattegris holdes op foran kameraet

Der er Sofari d. 26. maj, og økologiske griseproducenter kan melde sig som værter nu. Foto: Karen Munk

Føks og Friland søger Sofari-værter

Interessen for at besøge økologiske gårde er stor, og 26. maj kan danskerne komme helt tæt på de økologiske grise, når der er Sofari. Friland søger værter.

Sidste år lagde mere end 7.000 danskere vejen forbi de økologiske griseproducenter i forbindelse med Sofari, og besøgstallet forventes at blive endnu højere i år. Derfor efterlyser Friland nu leverandører, der vil have besøg af nysgerrige danskere.

"Når de danske forbrugere skal tage stilling til, hvilke produkter de gerne vil have på middagsbordet, er det vigtigt, at de ved, hvor kødet kommer fra. Ved Sofari kan vi fortælle og vise hvilken dyrevelfærd, Friland står for. Jeg håber, at rigtig mange af vores økologiske Frilandmænd vil gribe muligheden og invitere indenfor til Sofari," siger Maibritt Bisgaard fra Friland.

Sofari afholdes d. 26. maj 2018, og arrangeres af Foreningen Fremme af Økologisk Kvalitets Svinekød (Føks).

Ønsker man at tilmelde sig som vært, er man velkommen til at kontakte Hanne Børsch, Landbrug & Fødevarer, eller Maibritt Bisgaard, Friland A/S.

Læs mere her

Karen Munk Nielsen er kommunikationskonsulent i Økologisk Landsforening.

Flere artikler fra samme sektion

Kom til møde om sundhed hos den ældre malkeko

Økologisk Landsforening sætter spot på malkekøers levealder og en bekymring, der følger med ældre køer: mælkekvalitet og højt celletal. Det sker ved et åbent staldmøde i Them den 1. maj.

11-04-2019 3 minutter MejeriNye løsningerKlima & energi

Kom og vær med til at forme nyt klimaværktøj

Et nyt værktøj til klimaregnskaber på økologiske landbrug er på tegnebrættet. Landmænd og andre interessenter kan give deres besyv med på en workshop 12. juni i Aarhus.

10-04-2019 3 minutter Klima & energiØkologisk Landsforening

Ny efterafgrødeblanding til pløjefri økologi

CN-pløjefri er en ny efterafgrøde-blanding, der er tiltænkt økologiske landbrug med reduceret jordbearbejdning. Blandingen er designet af ØkologiRådgivning Danmarks rådgivere.

09-04-2019 2 minutter Udbytte og jordbearbejdning