Annonce

Annonce

En pattegris holdes op foran kameraet

Der er Sofari d. 26. maj, og økologiske griseproducenter kan melde sig som værter nu. Foto: Karen Munk

Føks og Friland søger Sofari-værter

Interessen for at besøge økologiske gårde er stor, og 26. maj kan danskerne komme helt tæt på de økologiske grise, når der er Sofari. Friland søger værter.

Sidste år lagde mere end 7.000 danskere vejen forbi de økologiske griseproducenter i forbindelse med Sofari, og besøgstallet forventes at blive endnu højere i år. Derfor efterlyser Friland nu leverandører, der vil have besøg af nysgerrige danskere.

“Når de danske forbrugere skal tage stilling til, hvilke produkter de gerne vil have på middagsbordet, er det vigtigt, at de ved, hvor kødet kommer fra. Ved Sofari kan vi fortælle og vise hvilken dyrevelfærd, Friland står for. Jeg håber, at rigtig mange af vores økologiske Frilandmænd vil gribe muligheden og invitere indenfor til Sofari,” siger Maibritt Bisgaard fra Friland.

Sofari afholdes d. 26. maj 2018, og arrangeres af Foreningen Fremme af Økologisk Kvalitets Svinekød (Føks).

Ønsker man at tilmelde sig som vært, er man velkommen til at kontakte Hanne Børsch, Landbrug & Fødevarer, eller Maibritt Bisgaard, Friland A/S.

Læs mere her

Karen Munk Nielsen er kommunikationskonsulent i Økologisk Landsforening.

Flere artikler fra samme sektion

Afklaring nærmer sig efter usikkerhed om aflivning af dyr på marken

KOMMENTAR: Der er udsigt til, at praksis med at aflive dyr på marken, inden de transporteres til slagteri, kan fortsætte.

15-10-2019 3 minutter ØkologireglerPolitik

Kløvergræsmarken til vinter

En stor del af dine græsmarker skal også være i topform som græsmarker næste år, derfor er det vigtigt, at de bliver trimmet her i efteråret.

11-10-2019 3 minutter Fagligt talt

Avlsmål for en økologisk malkeko er ikke lige om hjørnet

Der er brug for mere viden om de økonomiske værdier på de enkelte fedtsyrer, mener avlsforening, som endnu ikke er klar til at lade avlsmål for fedtsyresammensætningen vægte højere end for eksempel ydelsen.

10-10-2019 5 minutter Kvæg