Annonce

Annonce

En rådgiver fra ØRD taler i telefon

Et nyt nyhedsbrev fra Landbrugsstyrelsen henvender sig specifikt til landmænd og konsulenter. Arkivfoto: Maja Eline Petersen

Landbrugsstyrelsen lancerer nyt nyhedsbrev om økologi

Der er brug for et nyt nyhedsbrev med oplysninger om økologien for landmænd og gartnere, lyder det fra Landbrugsstyrelsen.

Økologiske landmænd og konsulenter er blandt den primære målgruppe til et nyt nyhedsbrev fra Landbrugsstyrelsen. 

Styrelsen oplyser på sin hjemmeside, at den har erfaret, at der er et behov for nyhedsbreve med oplysninger, som har direkte relevans for økologierhverv og har derfor oprettet en ny kategori: ‘Økologi - regler og vejledning’.

Kategorien er en underkategori til ‘Økologi’, der har brede nyheder, som er relevante for alle, der interesserer sig for økologi. Den nye nyhedskategori vil mere specifikt henvende sig til landmænd, gartnere, forsyningsvirksomheder og konsulenter. Den vil indeholde oplysninger om tilskud, produktion, regler, kontrol og ændringer eller frister i ordningerne.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Flere artikler fra samme sektion

Når næste generation tager over

KRONIK: På gården Ellinglund ved Silkeborg driver Anne og Gert Glob Lassen en økologisk mælkeproduktion. Ægteparret trives med udfordringerne med at skabe optimale vilkår for mark og køer.

06-12-2019 4 minutter Kronik

Vil du se mine padde-faciliteter?

FAGLIGT TALT: I takt med at fokus på naturen på den enkelte bedrift er stigende, kan man sagtens forestille sig, at det bliver populært med score-replikker som ovenstående.

06-12-2019 3 minutter Fagligt taltKronik

Stor interesse for pløjefri økologi på kongres

En session om reduceret jordbearbejdning under økologiske forhold trak 200 tilhørere til.

06-12-2019 3 minutter Udbytte og jordbearbejdning