Annonce

Annonce

En rådgiver fra ØRD taler i telefon

Et nyt nyhedsbrev fra Landbrugsstyrelsen henvender sig specifikt til landmænd og konsulenter. Arkivfoto: Maja Eline Petersen

Landbrugsstyrelsen lancerer nyt nyhedsbrev om økologi

Der er brug for et nyt nyhedsbrev med oplysninger om økologien for landmænd og gartnere, lyder det fra Landbrugsstyrelsen.

Økologiske landmænd og konsulenter er blandt den primære målgruppe til et nyt nyhedsbrev fra Landbrugsstyrelsen. 

Styrelsen oplyser på sin hjemmeside, at den har erfaret, at der er et behov for nyhedsbreve med oplysninger, som har direkte relevans for økologierhverv og har derfor oprettet en ny kategori: ‘Økologi - regler og vejledning’.

Kategorien er en underkategori til ‘Økologi’, der har brede nyheder, som er relevante for alle, der interesserer sig for økologi. Den nye nyhedskategori vil mere specifikt henvende sig til landmænd, gartnere, forsyningsvirksomheder og konsulenter. Den vil indeholde oplysninger om tilskud, produktion, regler, kontrol og ændringer eller frister i ordningerne.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Flere artikler fra samme sektion

Ægproducent: Mulig gevinst at hente ved at få bedriften vurderet

Hvis det er nogle år siden, man sidst fik vurderet sin bedrift, kan der være en økonomisk gevinst ved at få det gjort nu, lyder det fra en økologisk ægproducent.

21-08-2019 2 minutter ØkonomiÆg og fjerkræ

Ny proteinfabrik satser på økologi

BiomassProtein bygger fabrik, der skal trække protein ud af økologisk græs. I første omgang for at lave foderprotein, men målet er på længere sigt fødevareindustrien.

19-08-2019 3 minutter FoderNye løsninger

De økologiske svinepriser er under pres

Et voksende udbud af økologisk svinekød presser prisen til et kritisk lavt niveau.

19-08-2019 2 minutter SvineproduktionEksport