Annonce

Annonce

En landmand sidder foran sin computer

Landbrugsstyrelsen vil give dispensation til de ansøgere, hvis tilsagnsskema ikke er åbnet senest 16. september. Foto: Colourbox

Landbrugsstyrelsen udskyder deadline efter it-bøvl

Styrelsen forventer ikke at nå i mål til tiden med alle tilsagn om økologisk arealtilskud og tilskud til pleje af græs- og naturarealer.

Efter længere tids it-problemer ser Landbrugsstyrelsen sig nu nødsaget til at udskyde deadline for nye tilsagn til økologisk arealtilskud og tilskud til pleje af græs- og naturarealer.

Derfor vil styrelsen give dispensation til ansøgere, hvis tilsagnsskema ikke er åbnet senest 16. september. Deadline var oprindeligt 30. september, men dispensationen vil gælde frem til 31. oktober, så de, der får dispensation, vil indgå i en evt. prioritering af midler på lige fod med ansøgere, der har kunnet indsendte inden den oprindelige deadline.

Den 16. september lægger styrelsen en liste ud på sin hjemmeside med de sager, hvor skemaet ikke er åbnet - alle ansøgere, der er på den liste, vil kunne søge frem til 31. oktober.

Styrelsen gør desuden ansøgere, der søger tilsagn til både økologisk arealtilskud og pleje af græs, opmærksomme på, at de kan opleve, at kun det ene af de to skemaer er åbent. Man får således kun dispensation til det skema, der ikke er åbnet for ansøgning 16. september.

Flere artikler fra samme sektion

Kompost er ikke bare kompost

Jordens frugtbarhed kan øges gennem anvendelsen af kompost i landbruget, men hvad er kompost egentlig, og hvilke næringsstoffer er tilgængelige i de forskellige komposttyper? Det undersøger forskere.

11-11-2019 4 minutter Næringsstoffer

Pilekompost kan forsyne bedriften med næringsstoffer

Pil kan dyrkes på marginale jorde, som ellers kan være svære at dyrke med traditionelle afgrøder.

11-11-2019 5 minutter NæringsstofferNye løsninger

Frontløbere inspirerer til anderledes ko-kalveliv

En studietur fra Brønderslev til Thünen i Nordtyskland gav 30 landmænd, rådgivere og forskere ny inspiration om dyrevelfærd med hjem.

09-11-2019 4 minutter KvægDyrevelfærd