Annonce

Annonce

En landmand sidder foran sin computer

Landbrugsstyrelsen vil give dispensation til de ansøgere, hvis tilsagnsskema ikke er åbnet senest 16. september. Foto: Colourbox

Landbrugsstyrelsen udskyder deadline efter it-bøvl

Styrelsen forventer ikke at nå i mål til tiden med alle tilsagn om økologisk arealtilskud og tilskud til pleje af græs- og naturarealer.

Efter længere tids it-problemer ser Landbrugsstyrelsen sig nu nødsaget til at udskyde deadline for nye tilsagn til økologisk arealtilskud og tilskud til pleje af græs- og naturarealer.

Derfor vil styrelsen give dispensation til ansøgere, hvis tilsagnsskema ikke er åbnet senest 16. september. Deadline var oprindeligt 30. september, men dispensationen vil gælde frem til 31. oktober, så de, der får dispensation, vil indgå i en evt. prioritering af midler på lige fod med ansøgere, der har kunnet indsendte inden den oprindelige deadline.

Den 16. september lægger styrelsen en liste ud på sin hjemmeside med de sager, hvor skemaet ikke er åbnet - alle ansøgere, der er på den liste, vil kunne søge frem til 31. oktober.

Styrelsen gør desuden ansøgere, der søger tilsagn til både økologisk arealtilskud og pleje af græs, opmærksomme på, at de kan opleve, at kun det ene af de to skemaer er åbent. Man får således kun dispensation til det skema, der ikke er åbnet for ansøgning 16. september.

Flere artikler fra samme sektion

Der skal flere økologiske læggekartofler i jorden

Landbrugsstyrelsen strammer op om økologiske læggekartofler. Det skal være sværere at få dispensation til at bruge ikke-økologiske læggekartofler fra 2021

27-02-2020 3 minutter Økologiregler,   kartofler

Plantebaseret firma søger danske producenter af grøntsager

Salget af økologiske måltidskasser hos Simple Feast er nu blevet så stort, at selskabet kan høste flere fordele ved at handle direkte med danske og svenske producenter af grøntsager.

21-02-2020 4 minutter Plantebaserede fødevarer

Ny regel om brug af ikke-økologisk N-gødning i 2020

FAGLIGT TALT: Alle økologer skal nu dokumentere et behov for N-gødning, når man bruger ikke-økologisk N-gødning. Loftet på de 50 kg udnyttet ikke-øko N pr. ha. falder væk i 2020.

18-02-2020 2 minutter Næringsstoffer,   Fagligt talt