Annonce

Annonce

En landmand sidder foran sin computer

Landbrugsstyrelsen vil give dispensation til de ansøgere, hvis tilsagnsskema ikke er åbnet senest 16. september. Foto: Colourbox

Landbrugsstyrelsen udskyder deadline efter it-bøvl

Styrelsen forventer ikke at nå i mål til tiden med alle tilsagn om økologisk arealtilskud og tilskud til pleje af græs- og naturarealer.

Efter længere tids it-problemer ser Landbrugsstyrelsen sig nu nødsaget til at udskyde deadline for nye tilsagn til økologisk arealtilskud og tilskud til pleje af græs- og naturarealer.

Derfor vil styrelsen give dispensation til ansøgere, hvis tilsagnsskema ikke er åbnet senest 16. september. Deadline var oprindeligt 30. september, men dispensationen vil gælde frem til 31. oktober, så de, der får dispensation, vil indgå i en evt. prioritering af midler på lige fod med ansøgere, der har kunnet indsendte inden den oprindelige deadline.

Den 16. september lægger styrelsen en liste ud på sin hjemmeside med de sager, hvor skemaet ikke er åbnet - alle ansøgere, der er på den liste, vil kunne søge frem til 31. oktober.

Styrelsen gør desuden ansøgere, der søger tilsagn til både økologisk arealtilskud og pleje af græs, opmærksomme på, at de kan opleve, at kun det ene af de to skemaer er åbent. Man får således kun dispensation til det skema, der ikke er åbnet for ansøgning 16. september.

Flere artikler fra samme sektion

Ny liste viser de mest bitre og stærkt smagende kål

KRONIK: To projekter har undersøgt planter med højt indhold af bitterstoffer, som har en meget gavnlig sundhedseffekt i kosten.

12-09-2019 4 minutter Frugt bær & grønt

Flere spindemider i konventionelle marker end økologiske trods insektgifte

Ukrudt er ikke kun en konkurrent til afgrøderne - de efterstræbte planter er også værter for mange nyttedyr.

12-09-2019 4 minutter Frugt bær & grønt

Forsker om ny Thise-mælk: Det er bedre dyrevelfærd

Thises nye mælk, der lader ko og kalv gå længere tid sammen, styrker kalvens vækst og dens sociale færdigheder, mener en forsker, som samtidig påpeger, at der mangler mere viden på området.

12-09-2019 3 minutter DyrevelfærdMejeri