Annonce

Annonce

En landmand sidder foran sin computer

Landbrugsstyrelsen vil give dispensation til de ansøgere, hvis tilsagnsskema ikke er åbnet senest 16. september. Foto: Colourbox

Landbrugsstyrelsen udskyder deadline efter it-bøvl

Styrelsen forventer ikke at nå i mål til tiden med alle tilsagn om økologisk arealtilskud og tilskud til pleje af græs- og naturarealer.

Efter længere tids it-problemer ser Landbrugsstyrelsen sig nu nødsaget til at udskyde deadline for nye tilsagn til økologisk arealtilskud og tilskud til pleje af græs- og naturarealer.

Derfor vil styrelsen give dispensation til ansøgere, hvis tilsagnsskema ikke er åbnet senest 16. september. Deadline var oprindeligt 30. september, men dispensationen vil gælde frem til 31. oktober, så de, der får dispensation, vil indgå i en evt. prioritering af midler på lige fod med ansøgere, der har kunnet indsendte inden den oprindelige deadline.

Den 16. september lægger styrelsen en liste ud på sin hjemmeside med de sager, hvor skemaet ikke er åbnet - alle ansøgere, der er på den liste, vil kunne søge frem til 31. oktober.

Styrelsen gør desuden ansøgere, der søger tilsagn til både økologisk arealtilskud og pleje af græs, opmærksomme på, at de kan opleve, at kun det ene af de to skemaer er åbent. Man får således kun dispensation til det skema, der ikke er åbnet for ansøgning 16. september.

Flere artikler fra samme sektion

Flere økologer kan se frem til tilskud til ny teknologi

Der er stor efterspørgsel på tilskud til ny teknologi, og nu afsætter fødevareministeren ekstra penge til Økologisk investeringsstøtte i 2021. Derudover får ansøgerne et halvt år ekstra til at afslutte deres projekt.

02-12-2021 2 minutter Tilskud

Snart bliver engelske landmænd belønnet for at passe på deres jord

Engelske landmænd vil fra 2022 modtage betaling, hvis de aktivt værner om jordens frugtbarhed og sundhed. Flere naturorganisationer er dog skuffede over ordningen.

02-12-2021 4 minutter Udland,   Politik,   Jordfrugtbarhed

Ny kampagne skal gøre det nemt at spise grønnere i januar

I januar 2022 sætter Dansk Vegetarisk Forening for første gang den landsdækkende kampagne Grøn Januar i gang. Grøn Januar har deltagelse af flere store kæder og skal sætte fokus på at spise grønnere ved at synliggøre udbuddet af veganske muligheder i landets butikker samt på spisesteder og i kantiner.

02-12-2021 4 minutter Forbrug,   Detailhandel,   Plantebaserede fødevarer