Annonce

Annonce

Annonce

Logo af Facebooks like-knap

Er ØL's forsøg på at hverve medlemmer via Facebook med til at skabe en skævvridning af flertallet og dermed demokratiet? Foto: Colourbox

Medlemshvervning på Facebook

DEBAT: Fint med ekstra opmærksomhed på Facebook om ØL's forestående generalforsamling, men jeg frygter en skævvridning af demokratiet.

Af: Niels Ebbe, stifter af Solhjulet

De seneste par uger er min Facebook blevet oversvømmet med daglige annoncer fra ØL: Invitation til at deltage i generalforsamlingen.

Fint nok, der skal jo ekstra opmærksomhed til, nu det er en digital generalforsamling.

At den så oveni bliver kædet sammen med en (i den grad tiltrængt) medlemshvervning er mere end kritisabelt. Denne metode til at forsøge at skaffe flertal for sine ”demokratiske” strukturændringsforslag burde selv en trængt ledelse holde sig for god til.

Det er en skævvridning af demokratiet, som ikke har plads i vores forening.

Dette er et debatindlæg og ikke et udtryk for redaktionens holdning. Ønsker du at skrive et debatindlæg til Økologisk så send det til hhk@okologi.dk. Navn og profession skal oplyses. Vi forbeholder os retten til at redigere i rubrik, manchet og mellemrubrik samt at rette sproglige fejl.

Flere artikler fra samme sektion

Crowdfunding blev ingen genvej til øget vækst for selskab bag økologiske måltidskasser

Simple Feast dropper crowdfunding som middel til at sikre yderligere kapital til selskabets ambitiøse vækstplaner.

16-07-2021 2 minutter finansiering

Tyrekalve skal have en økologisk fremtid

Forskere ved Aarhus Universitet vil udvikle to koncepter for kalve- og ungdyrkød fra den økologiske mælkeproduktion. Koncepterne er baseret på græs, og det hele begynder med kalve, der får masser af mælk hos ammetanter.

16-07-2021 4 minutter

Designergødninger testes i marken

Nye teknologier gør det muligt at raffinere kløvergræs og designe økologiske gødninger med forskelligt indhold af næringsstoffer, bl.a. svovlsur ammoniak. Det kan være en vej til et mere klimavenligt økologisk landbrug.

16-07-2021 3 minutter Næringsstoffer,   Planteavl,   Forskning