Annonce

Annonce

Annonce

Er ØL's forsøg på at hverve medlemmer via Facebook med til at skabe en skævvridning af flertallet og dermed demokratiet? Foto: Colourbox

Medlemshvervning på Facebook

DEBAT: Fint med ekstra opmærksomhed på Facebook om ØL's forestående generalforsamling, men jeg frygter en skævvridning af demokratiet.

Af: Niels Ebbe, stifter af Solhjulet

De seneste par uger er min Facebook blevet oversvømmet med daglige annoncer fra ØL: Invitation til at deltage i generalforsamlingen.

Fint nok, der skal jo ekstra opmærksomhed til, nu det er en digital generalforsamling.

At den så oveni bliver kædet sammen med en (i den grad tiltrængt) medlemshvervning er mere end kritisabelt. Denne metode til at forsøge at skaffe flertal for sine ”demokratiske” strukturændringsforslag burde selv en trængt ledelse holde sig for god til.

Det er en skævvridning af demokratiet, som ikke har plads i vores forening.

Dette er et debatindlæg og ikke et udtryk for redaktionens holdning. Ønsker du at skrive et debatindlæg til Økologisk så send det til hhk@okologi.dk. Navn og profession skal oplyses. Vi forbeholder os retten til at redigere i rubrik, manchet og mellemrubrik samt at rette sproglige fejl.

Flere artikler fra samme sektion

Ægproducenters økonomi på ny nedtur

Igen i 2020 faldt de økologiske ægproducenters dækningsbidrag. Økologiske æg er for billige, og lav notering levner ikke plads til udvikling af produktionen, lyder det fra udvalgsformand.

12-04-2021 3 minutter Æg og fjerkræ,   Økonomi

Thise Mejeri vil låne penge til at beskytte "Jordens lunger"

Som led i ambitionen om at udfase brugen af soja i foderet, beder Thise Mejeri om et crowdfundinglån på en mio. kr.

12-04-2021 5 minutter Klima,   Mejeriproduktion

Økologiske grise får sjældent antibiotika

Forbruget af antibiotika til økologiske fravænningsgrise er meget lavt og udgør 6,2 pct. af forbruget i den konventionelle smågriseproduktion, viser nye data.

11-04-2021 4 minutter Foder,   Svineproduktion,   Dyrevelfærd