Annonce

Annonce

Teknikken drillede på Økologisk Landsforenings corona-prægede generalforsamling. Foto: Joachim Plaetner

Omsorgsfuld omstilling

DEBAT: Trods svingende teknik på Økologisk Landsforenings nylige generalforsamling er jeg fortrøstningsfuld omkring vores fælles økologiske fremtid.

Af: Trine Krebs, partner hos Frugtformidlingen

Kære med-økologer, tak for en dejlig generalforsamling. Den var fjernt fra de generalforsamlinger, vi kender. Et lille stykke fra at være et teknologisk højdepunkt. Meget nær, alt det vi alle sammen i med-menneskeheden står med fødderne lige midt i: FORANDRING.

Trods svingende teknik, så er jeg fortrøstningsfuld omkring vores fælles økologiske fremtid. Vi går mod lyset. Der er godt nok rigtig utrolig mange forhindringer og kringelkroge. Vi skal have alle med og gå sammen – til trods for at vi er lige så forskellige i hektar, som i gryder og hoveder

Vi startede med en forrygende film om vores forenings 40 års fødselsdag. Tillykke til os. Og tak til Den Grimme Ølling, som har lavet filmen.

Dette er et debatindlæg og ikke et udtryk for redaktionens holdning. Ønsker du at skrive et debatindlæg til Økologisk så send det til hhk@okologi.dk. Navn og profession skal oplyses. Vi forbeholder os retten til at redigere i rubrik, manchet og mellemrubrik samt at rette sproglige fejl.

Flere artikler fra samme sektion

Arla hæver sine klimaambitioner

Arla fordobler klimamålsætningen på to af tre områder for at leve op til de videnskabelige anbefalinger, der viser, hvordan man kan opfylde Paris-aftalen.

18-01-2022 4 minutter Klima,   Mejeri

Fremtidsforsker aner forbrugsfestens endeligt: »Behøver man virkelig at kunne vælge mellem 25 forskellige slags flåede tomater?«

En fremtidsforsker ser klare tegn på, at forbrugsfesten er ved at være ovre for en stor del af befolkningen; mange vil leve mere bæredygtigt. En professor savner dog konkrete beviser på, at det går den vej - men hun håber det.

18-01-2022 14 minutter Bæredygtighed,   Forbrug

Verdens største økologimesse udskydes et halvt år

I samråd med udstillerne har arrangører af BioFach i Nürnberg besluttet at flytte BioFach fra 15.-18. februar til 26.-29. juli, hvor alt tyder på, at der er mere styr på coronasituationen.

17-01-2022 5 minutter Eksport