Annonce

Annonce

Annonce

Teknikken drillede på Økologisk Landsforenings corona-prægede generalforsamling.

Omsorgsfuld omstilling

DEBAT: Trods svingende teknik på Økologisk Landsforenings nylige generalforsamling er jeg fortrøstningsfuld omkring vores fælles økologiske fremtid.

Af: Trine Krebs, partner hos Frugtformidlingen

Kære med-økologer, tak for en dejlig generalforsamling. Den var fjernt fra de generalforsamlinger, vi kender. Et lille stykke fra at være et teknologisk højdepunkt. Meget nær, alt det vi alle sammen i med-menneskeheden står med fødderne lige midt i: FORANDRING.

Trods svingende teknik, så er jeg fortrøstningsfuld omkring vores fælles økologiske fremtid. Vi går mod lyset. Der er godt nok rigtig utrolig mange forhindringer og kringelkroge. Vi skal have alle med og gå sammen – til trods for at vi er lige så forskellige i hektar, som i gryder og hoveder

Vi startede med en forrygende film om vores forenings 40 års fødselsdag. Tillykke til os. Og tak til Den Grimme Ølling, som har lavet filmen.

Dette er et debatindlæg og ikke et udtryk for redaktionens holdning. Ønsker du at skrive et debatindlæg til Økologisk så send det til hhk@okologi.dk. Navn og profession skal oplyses. Vi forbeholder os retten til at redigere i rubrik, manchet og mellemrubrik samt at rette sproglige fejl.

Flere artikler fra samme sektion

Thise Mejeri vil låne penge til at beskytte "Jordens lunger"

Som led i ambitionen om at udfase brugen af soja i foderet, beder Thise Mejeri om et crowdfundinglån på en mio. kr.

12-04-2021 5 minutter Klima,   Mejeriproduktion

Økologiske grise får sjældent antibiotika

Forbruget af antibiotika til økologiske fravænningsgrise er meget lavt og udgør 6,2 pct. af forbruget i den konventionelle smågriseproduktion, viser nye data.

11-04-2021 4 minutter Foder,   Svineproduktion,   Dyrevelfærd

Danmarks største landbrugsmesse har fundet ny dato

Agromek skulle oprindeligt være afholdt i oktober sidste år, så blev messen skubbet til januar i år, og nu er en ny dato fastlagt i 2022.

09-04-2021 2 minutter Messer