Annonce

Annonce

Preben Drastrup

Økologisk svineproducent Preben Drastrup (bill.) undrer sig over, at Uffe Bie nu stiller op som formand for Økologisk Landsforening. Arkivfoto: Irene Brandt-Møller

Medlem undrer sig over formandskandidat

DEBAT: Hvorfor ønsker Uffe Bie at stille op som formand for Økologisk Landsforening nu, da han ikke ville være medlem af foreningen i 2018?

Af: Preben Drastrup, økologisk svineproducent og medlem af Økologisk Landsforening

Kære Uffe Bie,

Det er godt, at der er nogen, der stiller op til formandsposten for Økologisk Landsforening (ØL). Jeg kan dog undres: I efteråret 2018 gjorde jeg forsøg på at få dig som medlem af ØL. Det nægtede du pure på daværende tidspunkt.

Hvad har derfor gjort, at du nu ønsker at være formand for selvsamme forening?

Hvor lang tid har du været medlem af ØL?

Dette er et debatindlæg og ikke et udtryk for redaktionens holdning. Ønsker du at skrive et debatindlæg til Økologisk så send det til hhk@okologi.dk. Navn og profession skal oplyses. Vi forbeholder os retten til at redigere i rubrik, manchet og mellemrubrik samt at rette sproglige fejl.

Flere artikler fra samme sektion

Støttepartier vil have stoppet, at statslige midler går til at fremme kødforbruget

Der skal ikke længere bruges offentlige midler på at markedsføre animalske fødevarer gennem landbrugets fonde, hvis det står til regeringens støttepartier.

19-01-2022 2 minutter Politik,   Forbrug

Forskere går i rette med benægtere: Biodiversiteten ér i krise

Et nyt studie har beregnet, at den 6. masseudryddelse sandsynligvis er påbegyndt og er forårsaget af mennesket. Forskerne påviser også, hvordan skeptikere i årevis har forsøgt at skabe tvivl om, hvorvidt der overhovedet ér en biodiversitetskrise.

19-01-2022 5 minutter Biodiversitet,   Forskning

Rasmus Prehn afviser obligatorisk klimamærke

Regeringen undersøger mulighederne for et frivilligt klimamærke på fødevarer, men udelukker, at det kan blive obligatorisk.

19-01-2022 2 minutter Forbrug,   Politik,   Klima