Annonce

Annonce

Annonce

Hanne Taxbøl og Bo Læssøe udtrykker tillid til formand Per Kølster (bill.) og den øvrige bestyrelses forslag. Arkivfoto: Henrik Hindby Koszyczarek

Tillid til ØL's bestyrelse

DEBAT: Forslaget om en ny demokratisk struktur i Økologisk Landsforening bør vedtages sammen med et krav om evaluering efter et år.

Af: Hanne Taxbøl, agronom
Bo Læssøe, pensioneret landmand

Vi vil gerne udtrykke tillid til Økologisk Landsforenings bestyrelses forslag om en ny ledelsesform i foreningen. Med 40 års erfaring med vanskelige beslutninger er det indlysende, at man kan besmykke nyskabelse med mange smukke ord, men til slut må man erkende, at en afprøvning i den konkrete virkelighed giver svar på, om forslaget fungerer, og derfor må en evaluering efter et års afprøvning besluttes sammen med forslaget.

Dette er et debatindlæg og ikke et udtryk for redaktionens holdning. Ønsker du at skrive et debatindlæg til Økologisk så send det til hhk@okologi.dk. Navn og profession skal oplyses. Vi forbeholder os retten til at redigere i rubrik, manchet og mellemrubrik samt at rette sproglige fejl.

Flere artikler fra samme sektion

Ægproducenters økonomi på ny nedtur

Igen i 2020 faldt de økologiske ægproducenters dækningsbidrag. Økologiske æg er for billige, og lav notering levner ikke plads til udvikling af produktionen, lyder det fra udvalgsformand.

12-04-2021 3 minutter Æg og fjerkræ,   Økonomi

Thise Mejeri vil låne penge til at beskytte "Jordens lunger"

Som led i ambitionen om at udfase brugen af soja i foderet, beder Thise Mejeri om et crowdfundinglån på en mio. kr.

12-04-2021 5 minutter Klima,   Mejeriproduktion

Økologiske grise får sjældent antibiotika

Forbruget af antibiotika til økologiske fravænningsgrise er meget lavt og udgør 6,2 pct. af forbruget i den konventionelle smågriseproduktion, viser nye data.

11-04-2021 4 minutter Foder,   Svineproduktion,   Dyrevelfærd