Annonce

Annonce

Annonce

Per Kølster står på talerstolen til generalforsamlingen i 2019

Hanne Taxbøl og Bo Læssøe udtrykker tillid til formand Per Kølster (bill.) og den øvrige bestyrelses forslag. Arkivfoto: Henrik Hindby Koszyczarek

Tillid til ØL's bestyrelse

DEBAT: Forslaget om en ny demokratisk struktur i Økologisk Landsforening bør vedtages sammen med et krav om evaluering efter et år.

Af: Hanne Taxbøl, agronom
Bo Læssøe, pensioneret landmand

Vi vil gerne udtrykke tillid til Økologisk Landsforenings bestyrelses forslag om en ny ledelsesform i foreningen. Med 40 års erfaring med vanskelige beslutninger er det indlysende, at man kan besmykke nyskabelse med mange smukke ord, men til slut må man erkende, at en afprøvning i den konkrete virkelighed giver svar på, om forslaget fungerer, og derfor må en evaluering efter et års afprøvning besluttes sammen med forslaget.

Dette er et debatindlæg og ikke et udtryk for redaktionens holdning. Ønsker du at skrive et debatindlæg til Økologisk så send det til hhk@okologi.dk. Navn og profession skal oplyses. Vi forbeholder os retten til at redigere i rubrik, manchet og mellemrubrik samt at rette sproglige fejl.

Flere artikler fra samme sektion

Crowdfunding blev ingen genvej til øget vækst for selskab bag økologiske måltidskasser

Simple Feast dropper crowdfunding som middel til at sikre yderligere kapital til selskabets ambitiøse vækstplaner.

16-07-2021 2 minutter finansiering

Tyrekalve skal have en økologisk fremtid

Forskere ved Aarhus Universitet vil udvikle to koncepter for kalve- og ungdyrkød fra den økologiske mælkeproduktion. Koncepterne er baseret på græs, og det hele begynder med kalve, der får masser af mælk hos ammetanter.

16-07-2021 4 minutter

Designergødninger testes i marken

Nye teknologier gør det muligt at raffinere kløvergræs og designe økologiske gødninger med forskelligt indhold af næringsstoffer, bl.a. svovlsur ammoniak. Det kan være en vej til et mere klimavenligt økologisk landbrug.

16-07-2021 3 minutter Næringsstoffer,   Planteavl,   Forskning