Annonce

Annonce

Annonce

Årets generalforsamling i Økologisk Landsforening afholdes digitalt, men der har været problemer med lyden, i en grad der har fået bestyrelsen til at udskyde behandlingen af tre forslag på ubestemt tid. Foto: Joachim Plaetner Kjeldsen

ØL's bestyrelse udskyder samtlige forslag på generalforsamlingen

Tre forslag var på dagsordenen til årets digitale generalforsamling i Økologisk Landsforening, men it-problemer har fået bestyrelsen til at udskyde behandlingen af dem.

Tre forslag på årets digitale generalforsamling i Økologisk Landsforening (ØL) - heraf det omdiskuterede forslag om en ny demokratisk struktur - bliver udskudt.

Det sker, efter at man i løbet af formiddagen har haft så mange problemer med lyden i forbindelse, at bestyrelsen har besluttet, at det hæmmer debatten for meget til, at forslagene kan behandles på retfærdig vis.

"Situationen er den, at når det er så kompliceret og fungerer så dårligt hjemme hos jer, der sidder med det, og ikke helt kan håndtere det - det kan vi ikke leve med. Vi er nødt til at føre denne diskussion ordentligt," sagde formand Per Kølster til tilhørerne.

Det er endnu uvist, hvornår forslagene så kan behandles - i værste fald først til næste forår, når generalforsamlingen 2022 afholdes, vurderede han.

Valget af bestyrelsesmedlemmer og formand gennemføres efter den nuværende struktur.

Flere artikler fra samme sektion

Thise Mejeri vil låne penge til at beskytte "Jordens lunger"

Som led i ambitionen om at udfase brugen af soja i foderet, beder Thise Mejeri om et crowdfundinglån på en mio. kr.

12-04-2021 5 minutter Klima,   Mejeriproduktion

Økologiske grise får sjældent antibiotika

Forbruget af antibiotika til økologiske fravænningsgrise er meget lavt og udgør 6,2 pct. af forbruget i den konventionelle smågriseproduktion, viser nye data.

11-04-2021 4 minutter Foder,   Svineproduktion,   Dyrevelfærd

Danmarks største landbrugsmesse har fundet ny dato

Agromek skulle oprindeligt være afholdt i oktober sidste år, så blev messen skubbet til januar i år, og nu er en ny dato fastlagt i 2022.

09-04-2021 2 minutter Messer