Annonce

Annonce

Teknikrummet til generalforsamlingen i 2021

Årets generalforsamling i Økologisk Landsforening afholdes digitalt, men der har været problemer med lyden, i en grad der har fået bestyrelsen til at udskyde behandlingen af tre forslag på ubestemt tid. Foto: Joachim Plaetner Kjeldsen

ØL's bestyrelse udskyder samtlige forslag på generalforsamlingen

Tre forslag var på dagsordenen til årets digitale generalforsamling i Økologisk Landsforening, men it-problemer har fået bestyrelsen til at udskyde behandlingen af dem.

Tre forslag på årets digitale generalforsamling i Økologisk Landsforening (ØL) - heraf det omdiskuterede forslag om en ny demokratisk struktur - bliver udskudt.

Det sker, efter at man i løbet af formiddagen har haft så mange problemer med lyden i forbindelse, at bestyrelsen har besluttet, at det hæmmer debatten for meget til, at forslagene kan behandles på retfærdig vis.

"Situationen er den, at når det er så kompliceret og fungerer så dårligt hjemme hos jer, der sidder med det, og ikke helt kan håndtere det - det kan vi ikke leve med. Vi er nødt til at føre denne diskussion ordentligt," sagde formand Per Kølster til tilhørerne.

Det er endnu uvist, hvornår forslagene så kan behandles - i værste fald først til næste forår, når generalforsamlingen 2022 afholdes, vurderede han.

Valget af bestyrelsesmedlemmer og formand gennemføres efter den nuværende struktur.

Flere artikler fra samme sektion

Arla hæver sine klimaambitioner

Arla fordobler klimamålsætningen på to af tre områder for at leve op til de videnskabelige anbefalinger, der viser, hvordan man kan opfylde Paris-aftalen.

18-01-2022 4 minutter Klima,   Mejeri

Fremtidsforsker aner forbrugsfestens endeligt: »Behøver man virkelig at kunne vælge mellem 25 forskellige slags flåede tomater?«

En fremtidsforsker ser klare tegn på, at forbrugsfesten er ved at være ovre for en stor del af befolkningen; mange vil leve mere bæredygtigt. En professor savner dog konkrete beviser på, at det går den vej - men hun håber det.

18-01-2022 14 minutter Bæredygtighed,   Forbrug

Verdens største økologimesse udskydes et halvt år

I samråd med udstillerne har arrangører af BioFach i Nürnberg besluttet at flytte BioFach fra 15.-18. februar til 26.-29. juli, hvor alt tyder på, at der er mere styr på coronasituationen.

17-01-2022 5 minutter Eksport