Annonce

Annonce

Fremmødte står i en græsmark og lytter til en økologirådgiver

De to rådgivningsselskaber ØkologiRådgivning Danmark (ØRD) og LMO Økologi, der hidtil har stået bag hhv. 'Grovfoderdag' og 'Økotræf' har netop indgået et partnerskab. Arkivfoto: Irene Brandt

Økologi-rådgivere slår sig sammen

Et nyt partnerskab mellem LMO Økologi og ØkologiRådgivning Danmark er indgået. Sammen skal parterne løfte flere større arrangementer.

Når de store økologiske arrangementer ‘Grovfoderdag’ og ‘Økotræf’ fremover afholdes, vil det være to rådgivningsselskaber, der står sammen om værtskabet. 

De to rådgivningsselskaber ØkologiRådgivning Danmark (ØRD) og LMO Økologi, der hidtil har stået bag hhv. ‘Grovfoderdag’ og ‘Økotræf’ har netop indgået et partnerskab, der betyder, at de vil stå for arrangementerne i fællesskab. Hensigten er, at det både skal højne den faglige værdi og øge antallet af både udstillere og landmænd.

Det oplyser LMO Økologi i en pressemeddelelse.

“Det er vigtigt for os, at vi får et endnu stærkere udstillingsvindue til økologiske landmænd, maskinfabrikanter, grovvarebranchen og alle andre, der har en interesse i økologi. Vi arbejder hele tiden på at præsentere den nyeste viden og tendenser for landmændene og ikke mindst løfte barren og skubbe branchen fremad, så vi sikrer, at økoproduktionen udvikler sig på en god måde,” siger Peter Mejnertsen, afdelingschef for LMO Økologi.

Økotræffet i 2019 bliver det første arrangement, der vil have begge parter som arrangør. Målsætningen er, at ‘Grovfoderdag’ og ‘Økotræf’ afholdes skiftevis hvert andet år.

Flere artikler fra samme sektion

ØL-formand efter ministermøde: Forventer handling bag ordene

Efter sit møde med den nye fødevareminister ser Per Kølster positivt på det politiske samarbejde. Klima, næringsstoffer og landbrugsstøtte var blandt emnerne.

21-08-2019 3 minutter PolitikØkologisk Landsforening

Solceller på under én pct. af klodens landbrugsareal kan dække verdens elforbrug

Det koster ikke nødvendigvis på udbytterne, hvis der placeres solceller på under 1 pct. af verdens landbrugsareal - til gengæld kan hele vores elforbrug dækkes af solenergi. I teorien.

21-08-2019 4 minutter KlimaForskning

Stort økologisk fællesskab får nu 100 pct. grøn strøm

USA's største sammenslutning af økologer køber udelukkende grøn strøm til deres hovedbygninger. Samtidig er der sået blomster omkring solcellepanelerne for at understøtte biodiversiteten.

21-08-2019 2 minutter KlimaUdlandBiodiversitet