Annonce

Fremmødte står i en græsmark og lytter til en økologirådgiver

De to rådgivningsselskaber ØkologiRådgivning Danmark (ØRD) og LMO Økologi, der hidtil har stået bag hhv. 'Grovfoderdag' og 'Økotræf' har netop indgået et partnerskab. Arkivfoto: Irene Brandt

Økologi-rådgivere slår sig sammen

Et nyt partnerskab mellem LMO Økologi og ØkologiRådgivning Danmark er indgået. Sammen skal parterne løfte flere større arrangementer.

Når de store økologiske arrangementer ‘Grovfoderdag’ og ‘Økotræf’ fremover afholdes, vil det være to rådgivningsselskaber, der står sammen om værtskabet. 

De to rådgivningsselskaber ØkologiRådgivning Danmark (ØRD) og LMO Økologi, der hidtil har stået bag hhv. ‘Grovfoderdag’ og ‘Økotræf’ har netop indgået et partnerskab, der betyder, at de vil stå for arrangementerne i fællesskab. Hensigten er, at det både skal højne den faglige værdi og øge antallet af både udstillere og landmænd.

Det oplyser LMO Økologi i en pressemeddelelse.

“Det er vigtigt for os, at vi får et endnu stærkere udstillingsvindue til økologiske landmænd, maskinfabrikanter, grovvarebranchen og alle andre, der har en interesse i økologi. Vi arbejder hele tiden på at præsentere den nyeste viden og tendenser for landmændene og ikke mindst løfte barren og skubbe branchen fremad, så vi sikrer, at økoproduktionen udvikler sig på en god måde,” siger Peter Mejnertsen, afdelingschef for LMO Økologi.

Økotræffet i 2019 bliver det første arrangement, der vil have begge parter som arrangør. Målsætningen er, at ‘Grovfoderdag’ og ‘Økotræf’ afholdes skiftevis hvert andet år.

Flere artikler fra samme sektion

Regeringen afviser ny målsætning for økologien

ØL's målsætning om 30 pct. økologi i 2030 er "urealistisk", mener Det Konservative Folkeparti. Liberal Alliance ønsker, at markedskræfterne - ikke politikerne - afgør målet.

24-05-2019 4 minutter Valg 2019PolitikØkologisk Landsforening

EU-kandidater vil gøre grøn mad billigere, men store partier er imod

EP-VALG: Flere EU-spidskandidater vil have sænket momsen på miljøvenlige varer. Socialdemokratiet, Venstre og Konservative er imod.

24-05-2019 5 minutter EUValg 2019

Over halvdelen af maden i offentlige køkkener skal være økologisk, mener politisk flertal

Et flertal på tværs af fløjene ønsker en national målsætning om mindst 60 pct. økologi i offentlige køkkener.

24-05-2019 3 minutter Valg 2019Det Økologiske SpisemærkePolitik