Annonce

Annonce

Annonce

Økologisk Landsforening afholder den 23/2 kl. 16.30 et fjerde dialogmøde om forslaget om en ny demokratisk struktur i foreningen. Arkivfoto: Jakob Brandt

ØL inviterer til nyt dialogmøde efter omdiskuteret forslag

Debatten og de mange spørgsmål om forslaget om en ny struktur i Økologisk Landsforening får nu bestyrelsen til at afholde endnu et dialogmøde.

Økologisk Landsforenings bestyrelse inviterer nu til endnu et dialogmøde for at svare på spørgsmål om forslaget om en ny struktur i foreningen.

Det sker, efter at en række medlemmer af foreningen de seneste uger har sendt flere debatindlæg, der opfordrer til at udskyde forslaget til generalforsamlingen næste år, når man forhåbentlig atter kan mødes fysisk.

"Vi oplever meget stor interesse både for at debattere forslaget og for at debattere, om det overhovedet skal drøftes på den forestående generalforsamling. Vi har oplevet, at nogle ikke har opdaget de møder, der allerede har været afholdt, så derfor laver vi et til. Vi skal sikre den levende debat," siger Per Kølster, med henvisning til de tre dialogmøder der tidligere har været afholdt om forslaget.

Mødet afholdes den 23/2 kl. 16.30. Har man allerede tilmeldt sig via onlineformularen til de tidligere dialogmøder, årsmøder og generalforsamlingen, er man ikke automatisk tilmeldt det fjerde dialogmøde, og derfor bedes man sende en mail til Christina Udby Hansen, cuh@okologi.dk, hvis man ønsker at deltage.

Har man endnu ikke benyttet onlineformularen til at tilmelde sig nogen af arrangementerne, kan man via dén melde sig til det fjerde dialogmøde.

Flere artikler fra samme sektion

Nøglen til succes: Start med de nemme og hurtige afgrøder

Jes Hjort-Malmberg var nødt til lynhurtig at spore sig ind på, hvilke afgrøder han skulle dyrke, da han droppede jobbet som assurandør for at forfølge drømmen om at leve af et økologisk gartneri på kun 800 kvm

03-03-2021 9 minutter Serie: Økotopen

Samdyrkning af spidskål og hestebønner – et godt match

Et forsøg med samdyrkning i rækker af spidskål og hestebønner har vist gode takter, når det gælder næringsstofudnyttelse og samlet udbytte. Friske hestebønner dyrket som grønsag har potentiale til at blive et højværdi-produkt. Hestebønne kan samtidig være gavnlig på flere måder i økologiske systemer. Det kræver dog, at udfordringer eksempelvis omkring høst løses

03-03-2021 3 minutter frugt-baer-groent,   Grøntsagsproduktion,   Forskning

Naturlig immunitet mod rødpletsyge kan forhindre værditab i økologisk ørredproduktion

KRONIK: Rødpletsyge (RMS) er en sygdom, der forårsager røde sårlignende mærker på regnbueørreder. Sygdommen slår ikke fiskene ihjel, men fisken bliver et mindre attraktivt produkt, og værdien falder. At skabe naturlig immunitet hos yngre fisk skal måske være en del af løsningen.

03-03-2021 7 minutter Kronik,   Akvakultur