Annonce

Annonce

Paul Holmbeck har gennem mange år været en nøglefigur i arbejdet med at udvikle og udbrede den økologiske produktionsform i Danmark, men efter 25 år i Økologisk Landsforening føler han, at det er på tide at søge nye græsgange. Arkivfoto: Økologisk Landsforening

ØL's politiske veteran takker af efter 25 år

Politisk direktør Paul Holmbeck har valgt at give stafetten videre i Økologisk Landsforening.

Paul Holmbeck har været i front for en politisk, markeds- og organisatorisk indsats, der har været central for udviklingen af Danmark som verdens førende økologiland. Nu har han - efter et kvart århundrede - valgt nye udfordringer.

»Jeg er både stolt af og bevæget over, hvad vi sammen har opnået igennem 25 år. Kollegaer, medlemmer og partnere i politik, markedet og organisationslivet. Vi har bragt Ø-mærket fra næsten nul til 98 pct. kendskab, det økologiske areal fra 17.000 ha til næsten 300.000 og det økologiske salg i Danmark til verdens højeste. Vores økologipolitik har vundet priser hos FN. Det er mennesker, der har drevet udviklingen, og jeg har været heldig at kende mange af jer. Efter 25 år med godt momentum i økologien, og med et nyt stærkt lederteam for foreningen, er det på tide at indlede mit næste kapitel,« siger Paul Holmbeck.

Paul Holmbecks sidste arbejdsdag bliver 27. februar, og i næste udgave af Økologisk Landbrug og her på sitet kan du i den forbindelse læse en længere artikel om Paul Holmbecks 25 år i ØL.

Flere artikler fra samme sektion

De Konservative efterlyser klimamærkning af fødevarer

Selv om det er både dyrt og kompliceret at beregne, hvad klimaaftrykket er for vores madvarer, mener ordfører fra De Konservative, at det er på tide, at Danmark indfører en klimamærkning.

28-07-2020 1 minutter Klima

Ulovlige pesticider får grønt lys af myndighederne

Trods forbud bliver ulovlige pesticider stadig brugt, fordi myndighederne giver dispensationer. Systemet bliver misbrugt, lyder kritikken.

08-07-2020 3 minutter Pesticider

Regeringen flytter 200 mio. kr. over i grøn pulje til landbruget

Regeringen har overført EU-midler til grønne tiltag - men den kunne faktisk have overført mere end dobbelt så meget.

08-07-2020 4 minutter Tilskud