Annonce

Annonce

Portræt af Dennis Hvam

Dennis Hvam kommer til Økologisk Landsforening fra en stilling som partner og konsulent i konsulentfirmaet Kombination. PR-foto

Dennis Hvam bliver ØL’s nye eksportchef

Økologisk Landsforening har nu sat navn på, hvem der skal stå i spidsen for foreningens fremtidige eksportarbejde, når den nuværende markedschef for eksport, Pernille Bundgård, stopper.

Det bliver Dennis Hvam, som i de kommende år skal stå i spidsen for eksportarbejdet i Økologisk Landsforening. Han har en uddannelse som markedsøkonom og har en bachelor i marketing fra University of Stirling, UK. Dertil kommer mange års erfaringer fra erhvervslivet – senest som konsulent og partner hos Kombination.

Det er dog første gang, at Dennis Hvam skal arbejde i en politisk styret organisation.

»Jeg ser frem til at blive en del af en stærk organisation, som er båret af værdier og som arbejder på at fremme en sundere livsstil og en mere bæredygtig fremtid,« siger Dennis Hvam, som både har erfaring med salg af danske fødevare i ind- og udland, og han ser frem til samarbejdet med de økologiske producenter.

»Jeg har arbejdet mange år med eksport af danske fødevarer, så jeg kender til potentialet men også til de udfordringer, som er forbundet hermed. Derfor har jeg stor respekt for den position, som Økologisk Landsforening har været med til at skabe for de danske økologiske producenter på mange markeder,« siger Dennis Hvam.

Hans cv omfatter desuden mere end 25 års erfaring med kommerciel ledelse, forretningsudvikling og marketing fra virksomheder som fx Royal Unibrew, Lego og Kelsen Group, så han føler sig godt klædt på til opgaven, når han 6. juni lander i Agro Food Park 26 i den nordlige del af Aarhus.

Flere artikler fra samme sektion

Der er ingen grund til at bruge syntetiske pesticider

Danmark kan helt uden brug af pesticider producere mad til mindst lige så mange mennesker som i dag og samtidig stille 680.000 nye ha til rådighed for græsset natur og skov.

29-04-2024 3 minutter Debat,   Pesticider

Økologi er en drivkraft i udviklingen af et bæredygtigt fødevaresystem

DEBAT: Med et økologisk landbrug bliver klimabelastningen i dansk landbrug mindre, drikkevandet er ikke længere i risiko for at blive forurenet med sprøjtegifte, risikoen for antibiotikaresistens vil falde dramatisk, og de vilde plante- og dyrearter, som landbruget skal dele arealer med, vil få bedre muligheder.

26-04-2024 6 minutter Debat

Økologiske arealer og økologiske idealer

LEDER: I stedet for at måle landmænds dygtighed i, hvem der kan producere billigst, eller priskrige på billig rødkål og flæskesteg til jul, skal vores målestok være produktion af næringsrige, højværdiprodukter.

26-04-2024 3 minutter Leder,   Økologisk Landsforening