Mad og marked

Corona sætter prop i økologisk saftproduktion i Sønderjylland

Corona-krisen har drænet kassen i Søgaard Saft i Tønder, og nu har den lille saftproducent fyret de ansatte efter kun 10 måneders drift.

03-04-2020 2 minutter Corona

Midt i corona-krisen: Inspiration fra isbilen vender fyringer til hyringer

En god idé har ført til, at et økologiske landbrug med tilhørende restauranter i USA har genansat flere af de medarbejdere, som blev fyret, da coronavirus ramte.

01-04-2020 3 minutter Udland,   Corona

Madspildsbutikkerne har aldrig haft mere travlt

Siden statsminister Mette Frederiksen lukkede Danmark ned, er omsætningen i Wefoods tre københavnske butikker øget med 40 pct.

01-04-2020 3 minutter Corona,   Madspild

Corona bremser fynsk flødebollefabrik

Iværksætterne bag SweetNorth er i færd med at indrette en fabrik, der kan producere en mio. økologiske gourmetflødeboller om måneden. Nu er salget gået i stå, og der er ikke meget hjælp at hente.

30-03-2020 5 minutter Corona

Coop og Thise forsvarer grøn dukserolle

Coop og Thise Mejeri forsvarer deres position som henholdsvis landets mest bæredygtige dagligvarekæde og fødevareproducent.

27-03-2020 3 minutter Bæredygtighed

Coop crowdfunding bliver salgskanal for små fødevareproducenter

Frankly Juice er en af de økologiske fødevareproducenter, som har takket ja til tilbuddet om at benytte Coop Crowdfunding som salgskanal.

25-03-2020 3 minutter Corona

Brødblandinger går som varmt brød - også efter hamstringen er overstået

Melsalget til private er steget markant hos Valsemøllen A/S, siden coronaen gjorde sit indtog i Danmark. I starten lignede det hamstring, men det højere salg er fortsat.

25-03-2020 3 minutter Forbrug,   Corona,   Bageri

Økologiske fødevareproducenter begynder at producere håndsprit

Flere producenter af økologiske drikkevarer omstiller produktionen til håndsprit, som i øjeblikket er en mangelvare på de danske sygehuse.

25-03-2020 5 minutter Corona

Ernæringseksperter: Sådan får du mere grønt i kosten - og bliver mæt af det

Hvordan får man børnene til at spise mere grønt, og hvordan bliver man mæt af grøntsagerne? Her er råd fra to ernæringseksperter.

Et vildt projekt med rødder i naturen

KRONIK: Nørderi om spiselige planter er et højaktuelt emne i dagens Danmark. Et netop afsluttet projekt kan styrke og understøtte fødevarerne og madoplevelserne på Bornholm.

25-03-2020 9 minutter Natur,   Gastronomi,   Kronik

Forrige Side 1 af 40 Næste