Annonce

Annonce

Ønsker man at stille op til bestyrelsen i Økologisk Landsforening, får man her muligheden for at skrive en præsentation af sig selv. Arkivfoto: Henrik Hindby Koszyczarek

Vil du præge økologiens udvikling?

Generalforsamlingen i Økologisk Landsforening nærmer sig. Ønsker du at stille op til bestyrelsen, giver Økologisk Nu dig muligheden for at udbrede dine visioner.

Fredag den 5. marts afholdes Økologisk Landsforenings årlige generalforsamling - i denne omgang online på grund af corona-restriktionerne.

I den forbindelse er der valg til bestyrelsen, og Økologisk Nu giver hermed folk, der ønsker at stille op, mulighed for at skrive en præsentation af dem selv, som vil blive publiceret på nettet - og evt. i avisen, såfremt deadline overholdes.

Kandidater bedes redegøre for, hvordan de kan bidrage til Økologisk Landsforenings arbejde med den grønne omstilling og målsætningen om 30 pct. økologi i 2030. 

I år er der dog det forbehold, at der bliver stillet forslag til generalforsamlingen om en ny demokratisk struktur i foreningen med etablering af et repræsentantskab. Stemmes det igennem, ændres strukturen, så man i første omgang stiller op til repræsentantskabet og derefter vælges til bestyrelsen. Falder forslaget, følger man den gamle model, hvor folk som vanligt stiller op direkte til bestyrelsen.

Kriterier

  • Længde: Maksimalt 1.500 anslag inkl. mellemrum. Send også et digitalt portrætfoto i høj opløsning til hhk@okologi.dk

  • Deadline: Mandag den 15. februar kl. 9

Man skal derfor nævne i mailen med sin præsentation, hvis man kun ønsker at stille op efter den gamle model og derfor dropper kandidaturet, hvis forslaget om en ny struktur vedtages. Ellers antages det, at man stiller op uanset afstemningens udfald.

Redaktionen forbeholder sig retten til at skære i tekster, der overskrider det maksimale antal tegn. Indlæg sendt efter deadline kan stadig bringes på Økologisk Nu, men når ikke med i avisen.

Flere artikler fra samme sektion

Den store madkamp

BLOG: Drop kampagnerne - de flytter simpelthen for lidt og for langsomt. Hvis vi skal via hjernen til maven, skal der andre veje til.

25-02-2021 5 minutter Blog,   Bæredygtighed,   Klima,   Mere grønt

Økolog efterlyser nuancer i debatten om køers klimaaftryk

Preben Lauridsen, næstformand i Økologisk Landsforening, er bekymret over sagligheden eller mangel på samme i den offentlige debat om køernes klimaaftryk.

25-02-2021 8 minutter Mere grønt,   Klima

Øko-kampagne løfter salget markant hos Lidl

Lidl har succes med at bruge rabat på økologi som lokkemad til at få flere til at tilmelde sig discountkædens loyalitetsprogram, Lidl Plus

25-02-2021 2 minutter Detailhandel