Annonce

Annonce

Annonce

Lea Wermelin indvier Bisonstien gennem Almindingen

105 aktører skulle deltage på det forestående naturtopmøde i april, som nu er udskudt. Foto: Miljø- og Fødevareministeriet

Minister udskyder naturtopmøde

Naturtopmødet i april bliver udskudt på grund af coronavirus.

Naturtopmødet i april skulle danne grundlag for regeringens kommende natur- og biodiversitetspakke. Nu bliver arbejdet imidlertid forsinket, idet topmødet “indtil videre” er udskudt. Det skriver miljøminister Lea Wermelin (S) i en mail til deltagerne ifølge Altinget.dk.

Mødet skulle have fundet sted den 2.-3. april, og planen er, at den endelige pakke skal forhandles på plads til efteråret. Spørgsmålet er dog nu, om den tidsplan overhovedet er realistisk.

“Jeg håber på forståelse for udskydelsen i denne svære tid, hvor det er vigtigt, at vi passer bedst muligt på hinanden,” skriver Lea Wermelin.

Ud over partiernes miljøordfører var 105 aktører inden for området, heriblandt Økologisk Landsforening, inviteret til naturtopmødet, der skulle have været afholdt på Munkebjerg Hotel i Vejle.

Flere artikler fra samme sektion

Markant nedgang for britisk økologi

På godt ti år er det økologiske areal i Storbritannien faldet med en tredjedel.

28-05-2020 2 minutter Udland

Ny, grøn fødevareplan kan godt forenes med landbrugspolitikken, siger EU-Kommissionen

EU-Kommissionens grønne 'Farm to Fork'-strategi passer til den kommende landbrugspolitik, såfremt politikken opfylder nogle forudsætninger.

28-05-2020 1 minutter EU,   CAP

Dansk EU-politiker ønsker grøn reform af landbrugsstøtten

Økologisk Landsforenings model til en ændring af EU's landbrugsstøtte møder opbakning fra Asger Christensen, der mener, at den gavner klimaet og miljøet.

28-05-2020 2 minutter EU,   CAP