Annonce

Naturplejende køer ses på en græsmark omgivet af træer

Landbrugsstyrelsen ændrer i ansøgningsmetoden grundet digitalisering. Foto: Irene Brandt

Ændringer for dig, der producentskifter marker

Landbrugsstyrelsens digitalisering medfører ændringer for dem, der producentskifter marker med tilsagn om pleje af naturarealer og økologisk arealtilskud.

Landbrugsstyrelsen er ved at digitalisere sin sagdsbehandling, og det betyder, at man fra 1. februar i år skal bruge et nyt digital producentskifteskema, når man producentskifter marker med tilsagn om pleje af græs- og naturarealer og økologisk arealtilskud. 

Alle øvrige miljø- og økologitilsagn skal man producentskifte med et papirskema.

Det er overdrager, der skal oprette og udfylde producentskifteskemaet og derefter sende det til erhverver, der godkender det, hvis det er udfyldt korrekt. Erhverver kan ikke selv rette i skemaet. 

Landbrugsstyrelsen oplyser, at det først er muligt at indssende det digitale producentskifteskema, når udbetalingen for 2018 er gennemført. 

Læs mere og se fristerne for indsendelsen på Landbrugsstyrelsens hjemmeside.

Flere artikler fra samme sektion

Kom til møde om sundhed hos den ældre malkeko

Økologisk Landsforening sætter spot på malkekøers levealder og en bekymring, der følger med ældre køer: mælkekvalitet og højt celletal. Det sker ved et åbent staldmøde i Them den 1. maj.

11-04-2019 3 minutter MejeriNye løsningerKlima & energi

Kom og vær med til at forme nyt klimaværktøj

Et nyt værktøj til klimaregnskaber på økologiske landbrug er på tegnebrættet. Landmænd og andre interessenter kan give deres besyv med på en workshop 12. juni i Aarhus.

10-04-2019 3 minutter Klima & energiØkologisk Landsforening

Ny efterafgrødeblanding til pløjefri økologi

CN-pløjefri er en ny efterafgrøde-blanding, der er tiltænkt økologiske landbrug med reduceret jordbearbejdning. Blandingen er designet af ØkologiRådgivning Danmarks rådgivere.

09-04-2019 2 minutter Udbytte og jordbearbejdning