Annonce

Annonce

Et kig ind i køkkenet

Meyers Køkken oplyser, at overtagelsen medfører, at Massive Catering kommer til at arbejde mere med økologi og bæredygtighed end hidtil. Foto: Meyers Køkken

Meyers Køkken overtager konkurrent

Med opkøbet af Massive Catering giver Meyers firmakunderne endnu flere frokostmuligheder.

Et voksende antal firmaer, der ikke selv har kantine eller køkkenfaciliteter, vælger i disse år at købe skræddersyede frokostløsning, og mange foretrækker madløsninger med en grøn profil og høj økologiprocent.

Det oplyser Meyers Køkken i forbindelse med opkøbet af Massive Catering, som betyder, at selskabet vokser fra at servere frokost til 4.500 kunder dagligt til at skulle bespise 7.500.

“Vi har fulgt Massive Catering og ejer Bo Sand Hersoug gennem nogen tid og er imponeret over kvaliteten af deres mad og service. Vi ser et fantastisk match mellem Meyers Køkken og Massive Catering. Med Massive i familien kan vi i endnu højere grad tilbyde vores kunder et øget udvalg af frokostløsninger,” siger Jesper Uggerhøj, administrerende direktør for Løgismose Meyers.

Grøn succes har vist vejen

I starten af 2019 etablerede Meyers et 100 pct. plantebaseret køkken i Nordhavn, som på få måneder er blevet en overvældende succes, og overtagelsen af Massive Catering er et strategisk led i den videre udvikling af Meyers Køkken, oplyser selskabet.

“Med lanceringen af det grønne køkken har vi set, at kunderne gerne vil have flere
valgmuligheder. Vi ser også, at virksomhederne oftere ønsker at skifte indholdet af frokosten uden at ville bruge tid på at skifte leverandør. Derfor investerer vi i flere kvalitetsprodukter og endnu bedre service,” siger Jesper Uggerhøj.

Han glæder sig over, at Bo Sand Hersoug har takket ja til at blive en del af Meyers, og at han fortsætter med at lede og drive Massive Catering som hidtil.

Mere økologi hos Massive Catering

Fælles for alle Meyers Køkkens frokostløsninger gælder, at maden bliver lavet med respekt for mennesker, dyr og natur. Derfor prioriterer vi økologiske råvarer og dyrevelfærd højt, oplyser selskabet.

Det klassiske frokostkøkken har det økologiske bronzemærke (30-60 pct. økologi), mens det nye grønne køkken, som blev lanceret i foråret, tilstræber 60-90 pct. økologi, som svarer til Det Økologiske Spisemærke i sølv.

“Vores nye ‘familiemedlem’ Massive Catering måler ikke på deres økologiprocent, men arbejder med bæredygtighed i deres produktion ud fra andre parametre såsom madspildsminimering og brug af vindenergi. Det er ambitionen, at vi fremadrettet skal lære af hinanden, og de grundværdier og holdninger, vi arbejder med i Meyers, skal naturligvis integreres i produktionen hos Massive også. Det betyder bl.a., at vi også i denne produktion fremadrettet vil arbejde mere fokuseret med at højne økologiandelen,” siger Helle Nykjær Sørensen, presse- og marketingschef hos Meyers.

Handlen træder i kraft medio august 2019.

Parterne har valgt ikke at oplyse købssummen.

Flere artikler fra samme sektion

Hestbjerg Økologi ser optimistisk på fremtiden efter to magre år

Faldende afregningspriser på økologisk svinekød sætter spor i regnskabet hos Danmarks største producent af økologiske svin, men pilen peger den rigtige vej.

03-07-2020 3 minutter Svineproduktion

Solid vækst på det engelske marked

I løbet af det seneste år er det engelske salg af økologiske fødevarer vokset dobbelt så hurtigt som det konventionelle salg, og COVID-19 har givet salget ekstra medvind.

30-06-2020 2 minutter Udland,   Eksport

Kokkeeleverne vil tættere på landmanden

Fremtidens kokke efterlyser mere viden om de råvarer og den bæredygtige udvikling, som de selv skal være med til at forme.

26-06-2020 5 minutter Uddannelse