Annonce

Annonce

Et kig ind i køkkenet

Meyers Køkken oplyser, at overtagelsen medfører, at Massive Catering kommer til at arbejde mere med økologi og bæredygtighed end hidtil. Foto: Meyers Køkken

Meyers Køkken overtager konkurrent

Med opkøbet af Massive Catering giver Meyers firmakunderne endnu flere frokostmuligheder.

Et voksende antal firmaer, der ikke selv har kantine eller køkkenfaciliteter, vælger i disse år at købe skræddersyede frokostløsning, og mange foretrækker madløsninger med en grøn profil og høj økologiprocent.

Det oplyser Meyers Køkken i forbindelse med opkøbet af Massive Catering, som betyder, at selskabet vokser fra at servere frokost til 4.500 kunder dagligt til at skulle bespise 7.500.

"Vi har fulgt Massive Catering og ejer Bo Sand Hersoug gennem nogen tid og er imponeret over kvaliteten af deres mad og service. Vi ser et fantastisk match mellem Meyers Køkken og Massive Catering. Med Massive i familien kan vi i endnu højere grad tilbyde vores kunder et øget udvalg af frokostløsninger," siger Jesper Uggerhøj, administrerende direktør for Løgismose Meyers.

Grøn succes har vist vejen

I starten af 2019 etablerede Meyers et 100 pct. plantebaseret køkken i Nordhavn, som på få måneder er blevet en overvældende succes, og overtagelsen af Massive Catering er et strategisk led i den videre udvikling af Meyers Køkken, oplyser selskabet.

"Med lanceringen af det grønne køkken har vi set, at kunderne gerne vil have flere
valgmuligheder. Vi ser også, at virksomhederne oftere ønsker at skifte indholdet af frokosten uden at ville bruge tid på at skifte leverandør. Derfor investerer vi i flere kvalitetsprodukter og endnu bedre service," siger Jesper Uggerhøj.

Han glæder sig over, at Bo Sand Hersoug har takket ja til at blive en del af Meyers, og at han fortsætter med at lede og drive Massive Catering som hidtil.

Mere økologi hos Massive Catering

Fælles for alle Meyers Køkkens frokostløsninger gælder, at maden bliver lavet med respekt for mennesker, dyr og natur. Derfor prioriterer vi økologiske råvarer og dyrevelfærd højt, oplyser selskabet.

Det klassiske frokostkøkken har det økologiske bronzemærke (30-60 pct. økologi), mens det nye grønne køkken, som blev lanceret i foråret, tilstræber 60-90 pct. økologi, som svarer til Det Økologiske Spisemærke i sølv.

"Vores nye 'familiemedlem' Massive Catering måler ikke på deres økologiprocent, men arbejder med bæredygtighed i deres produktion ud fra andre parametre såsom madspildsminimering og brug af vindenergi. Det er ambitionen, at vi fremadrettet skal lære af hinanden, og de grundværdier og holdninger, vi arbejder med i Meyers, skal naturligvis integreres i produktionen hos Massive også. Det betyder bl.a., at vi også i denne produktion fremadrettet vil arbejde mere fokuseret med at højne økologiandelen," siger Helle Nykjær Sørensen, presse- og marketingschef hos Meyers.

Handlen træder i kraft medio august 2019.

Parterne har valgt ikke at oplyse købssummen.

Flere artikler fra samme sektion

Dansk hotelkæde er med i den første bølge af økologiske spisemærker i Tyskland

Der var fint besøg hos Guldsmeden Hotels i Berlin, som tirsdag som det første hotel fik overrakt Tysklands nye økologiske spisemærke i guld, som tyskerne har indført efter dansk forbillede for at sætte skub i omlægningen til økologi.

14-03-2024 5 minutter Det Økologiske Spisemærke,   Udland,   Eksport

DM for kokke og tjenere prioriterer økologi

Der er masser af økologi i gryderne, når Foodexpo i næste uge lægger lokaler til fagkonkurrencerne Årets Kok og Årets Tjener, som i år får tildelt det lejlighedsvise Økologiske Spisemærke i sølv.

13-03-2024 3 minutter Events,   Foodservice

Pristjek: Priserne på økologisk frugt og grønt er de højeste siden 2017

Samtlige supermarkeder i Forbrugerrådet Tænks årlige pristjek har hævet priserne på økologisk frugt og grønt, og kunderne skal i gennemsnit betale 30 pct. mere end i 2021.

13-03-2024 2 minutter Frugt, bær, grønt